"Σπάει" τη σιωπή του ο Παπαζήσης μετά το χωρισμό από την Αδαμοπούλου - «Η συζήτηση που είχαμε κάνει...»

«Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Στην εκπομπή dot. βρέθηκε καλεσμένος ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος μίλησε με πολύ συγκινητικά και τρυφερά λόγια για τη Βανέσα Αδαμοπούλου, μετά την είδηση πως το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες πήρε την απόφαση να χωρίσει.

Η εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου

«Πήρα πολύ σοβαρά το ότι έγινα μπαμπάς. Με έχει κερδίσει ολοκληρωτικά. Είμαι παρών όσο μπορώ. Αλλά είμαι πολύ τυχερός που η Βανέσα είναι μια σπουδαία μαμά και ελέγχει τα πάντα. Είναι ο κινητήριος μοχλός. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου. Η μητέρα του παιδιού μου. Η δεύτερη μητέρα της ζωή μου. Έτσι είναι. Η πρώτη η μητέρα μου και η δεύτερη η μητέρα του παιδιού μου. Η μαμά είναι η ζωή.

Εννοείται τη θαυμάζω, την αγαπάω. Τα πάντα. Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Έτυχε να μείνει έγκυος. Άρα τι πιο ωραίο, με μια γυναίκα που αγαπάς τόσο να κάνετε ένα παιδί και να προχωρήσει η σχέση. Υπήρχε και υπάρχει τρομερή υγεία σε αυτή τη σχέση.

Η συζήτηση που είχαμε κάνει είναι ότι με το παιδί θα ολοκληρωθεί όλο αυτό το πράγμα, ό,τι και να συμβεί στη δική μας σχέση και ζωή. Πάντα τα βλέπαμε πολύ απλά τα πράγματα στη συγκεκριμένη σχέση. Ακόμη θέλω να κάνω πολλά παιδιά. Έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να φτιάξω μια κλασική οικογένεια. Αν τύχαινε στη ζωή μου εγώ θα ήθελα. Δε θα βάλω σκοπό να κάνω και άλλο παιδί. Αν τύχει θα κάνω. Δε ξέρω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It, έκανε ο Ιωάννης Παπαζήσης, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, τον γιο του, ενώ έπειτα από ερώτηση αναφέρθηκε πρώτη φορά και στο χωρισμό του από την Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρονών», είπε αρχικά για το παιδί του.

«Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του» αρκέστηκε να πει ο Ιωάννης Παπαζήσης, επιβεβαιώνονται εμμέσως πως χώρισαν.