«Πρέπει να συνεχίσουν να παίζονται οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση»

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρέπει να συνεχίσουν να παίζονται οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ξανά, πως οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη πρέπει να συνεχίσουν παίζονται, καθώς από τα δικαιώματα τους ζουν και άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν.

«Θα μιλήσω ως Σπύρος Μπιμπίλας και όχι ως Πρόεδρος του ΣΕΗ. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου τώρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στενοχώρια νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βιώσαμε για κάποιες φίλες μας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, το επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες. Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μπορεί να νιώθει άσχημα, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα».

Ωστόσο, αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπιμπίλας για τον Φιλιππίδη

"Την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγεις, θέλω να μου γλείψεις..." - Το σοκαριστικό μήνυμα που έστειλε ο Φιλιππίδης σε παθούσα

Όπως προκύπτει από την εισαγγελική πρόταση που έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης για παραπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη για τρία κακουργήματα, στη μια από τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορείται , υπήρξε ένα μήνυμα που απέστειλε μετά την πράξη του στο θύμα που τον καίει.

Αναφέρει η εισαγγελέας για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της Σ.Μ. που φέρεται να τελέστηκε μέσα στο θέατρο Μουσούρη: «Η παθούσα τρομοκρατημένη μόλις βγήκε έξω από το θέατρο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την φίλη της Β.Χ. η οποία τη συνάντησε στην Πλατεία Βικτωρίας και προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Σημειωτέον δε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης της παθούσας με τη φίλη της ο κατηγορούμενος απέστειλε στο κινητό της τηλέφωνο ένα χυδαίο μήνυμα με το εξής περιεχόμενο: «Θέλω να σε γαμ….την επόμενη φορά δεν θα μου ξεφύγεις, θέλω να μου γλείψεις τον π…, να σε χ… παντού».