Αυτό είναι το μέλλον του MasterChef στο STAR - Κόβεται ή όχι;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το μέλλον του MasterChef στο STAR - Κόβεται ή όχι;

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός σεφ μίλησε για το MasterChef αλλά και για την πρόταση που είχε κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλι και στους τρεις κριτές για να τους πάρει στο Top Chef. Δείτε εδώ το αστρονομικό ποσό που τους προσέφερε ο Ατζούν.

Μέσα σε όλα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ταξίδι φέτος στο MasterChef θα είναι φοβερό. Το πιο ακριβό μενού που έχω γευτεί κόστιζε 650 ευρώ. Δεν θα πήγαινα να φάω στο εστιατόριο του Νουσρέτ. Στην κουζίνα που ετοιμάζω θα συνεργαστώ με ανθρώπους που πέρασαν από το MasterChef. Θα έβαζα τον Τζιοβάνι στην κουζίνα μου… χθες!».

Ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε στη συνέχεια για την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλι: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση του Acun Ilicali, με ένα σημαντικό ποσό, αλλά αποφασίσαμε και οι τρεις να μείνουμε στο Star. Τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε στο Star. Πρώτα ο Θεός θα έχουμε και την επόμενη σεζόν MasterChef».

Και συνέχισε λέγοντας: «Φέτος δεν κατάφερα να πάω στο Άγιο Όρος λόγω του κορωνοϊού. Έχω μαγειρέψει στο μοναστήρι και ήταν φοβερή εμπειρία».

Οι δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη

Ασύλληπτο - Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και στον Τάσο Μπιμπισίδη μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο αγαπημένος κριτής του Masterchef μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε στο παρελθόν, πολύ πριν γίνει σεφ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην αγάπη του στην μαγειρική, στα εφηβικά του χρόνια αλλά και στην αγάπη του για το... delivery!

«Από πολύ μικρός με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις! Προσπαθώ ακόμη να πιάσω αυτή τη γεύση που θυμάμαι από τη γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί.

Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πωλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μια μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα. Ένας MasterChef τρώει… delivery! Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω, κάτι πάρα πολύ γρήγορο. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω πολύ ανάγκη αλλά το λαμβάνω υπόψη.

Στην αρχή ντρεπόμουν με τις κάμερες, ένιωθα μια αμηχανία. Τώρα το έχω συνηθίσει, την αγνοώ και είμαι ο εαυτός μου και όλα καλά». Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης είχε δηλώσει παλιότερα συνέντευξη στο Top Chef.