Άκης Πετρετζίκης: Η "τρυφερή" καλημέρα μαζί με τον μικρό Αχιλλέα - Η ανάρτηση στο Instagram

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Πετρετζίκης: Η

Ο Άκης Πετρετζίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του μαζί με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Μάλιστα ο γνωστός σεφ έχει αποκτήσει έναν γιο.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε με τον πιο ευχάριστο τρόπο για εκείνον αλλά και την οικογένειά του μιας και πέρασε λίγο χρόνο μαζί με τον μικρό Αχιλλέα, με πολλές αγκαλιές και παιχνίδια.

Όπως είναι γνωστό ο Άκης Πετρετζίκης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του αλλά και από άλλες δουλειές ως σεφ.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη με τον μικρό Αχιλλέα

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη μετά τον γάμο του

Ο Άκης Πετρετζίκης το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ βάφτισαν και τον γιο τους, δίνοντας του το όνομα «Αχιλλέας», σε μία τελετή που έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ολόκληρο σίριαλ σχετικά με το πότε και πού θα παντρευτεί ο γνωστός μάγειρας, ο οποίος ήθελε να έχει τις κάμερες μακριά από το μυστήριο.

Το πρωί της Τετάρτης, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε έξω από το μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή και προσπάθησε να πάρει μερικές δηλώσεις για τον γάμο.

Οι δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τον γάμο του

«Ευχαριστούμε πολύ», είπε αρχικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως και επέστρεψε στη δουλειά αντί να πάει ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του, εκείνος απάντησε: «Παιδιά εδώ, δουλίτσα, δουλίτσα».