Ο Δημήτρης Ρόκκος "ξαναχτυπά" εναντίον της Ιωάννας Τούνη - «Πολύ αξία δώσαμε»

«Θα ήθελα να πω κι άλλα, αλλά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Δημήτρης Ρόκκος

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Ρόκκος. Μεταξύ άλλων ο νεαρός τραγουδιστής "άνοιξε" την καρδιά του και αναφέρθηκε για την περίοδο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Με την οικογένειά μου, με τις συντρόφους μου, υπήρχε συνεχώς πάντα κάποιο πρόβλημα συνεννόησης, αλλά ο κοινός παρονομαστής ήμουν εγώ. Δεν είναι ότι έκανα τη ζωή τη δική μου μόνο δύσκολη και είπα να τη φτιάξω, δημιουργούσα και προβλήματα σε άλλους».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Επηρεαζόμουν και από την τότε σχέση μου αρκετά και ένα καλό ταρακούνημα που είχα ήταν όταν έπιασα τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο να θέλει να αφήσει τη μουσική, να βρει μια συγκαταβατική δουλειά πρωινή για να είναι ευχαριστημένη η σύντροφός μου και λέω: “Τι κάνω;”»

Ο Δημήτρης Ρόκκος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κατά της Ιωάννας Τούνη οι οποίες σχολιάστηκαν έντονα μέσα στο καλοκαίρι. «Πολύ αξία δώσαμε σε αυτό, δεν θέλω να πω τίποτα. Θα ήθελα να πω κι άλλα , αλλά επειδή ξέρω από τηλεόραση, δεν…» είπε μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ρόκκου

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου τα "έχωσε" άσχημα στην Ιωάννα Τούνη - «Είναι υποκρισία...»

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα να ζει έναν όμορφο έρωτα με τον αγαπημένοτης και να μην... ενοχλεί κανένα, ωστόσο δέχεται αρκετές επιθέσεις τόσο από τον κόσμο, όσο και από διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης και της μουσικής βιομηχανίας.

Τα "πυρά" του έριξε και ο Δημήτρης Ρόκκος, μέσα από την κάμερα της εκπομπής του MEGA Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 6/9.

«Καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, τους βλέπω σαν brand. Δεν υπάρχει συγγένεια πάνω στο πατάρι. Θα ήμουν ψεύτης αν πω ότι δεν έχω τσακωθεί πολύ με τον πατέρα μου. Για μια δική μου χαζομάρα τα ακούω επί δέκα από εκείνον», ανέφερε αρχικά για τον πατέρα του.

Όσον αφορά για την Ιωάννα Τούνη: «Με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν αυτά δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που έχουν μια δύναμη και την χρησιμοποιούν στους ανθρώπους του μεροκάματου. Σε πιάνει ο πόνος μετά για το τι συμβαίνει στη χώρα… Έλα… Είναι υποκρισία και μάλιστα πολύ».