Παντρεύτηκαν Διονύσης Αλέρτας - Νάντια Φωτοπούλου! Η πρώτη φωτογραφία του γάμου

Το νυφικό και τα χαμόγελα στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν Διονύσης Αλέρτας - Νάντια Φωτοπούλου! Η πρώτη φωτογραφία του γάμου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο παντρεύτηκαν ο Διονύσης Αλέρτας και η αγαπημένη του Νάντια Φωτοπούλου. Έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ένωσαν τις ζωές τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, με την κοιλίτσα της νύφης να τραβάει όλα τα βλέμματα. Επέλεξε να φορέσει ένα σιέλ στενό μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν ασορτί με το πουκάμισο του γαμπρού που στεκόταν ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Την φωτογραφία από το γάμο τους, δημοσίευσε ο Διονύσης Αλέρτας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagran, γράφοντας «Όλα είναι τυπικά.. αλλά όλα έχουν το γιατί του;», στην λεζάντα της. Όπως λοιπόν ήταν λογικό τα σχόλια με τις ευχές είναι δεκάδες.

Να σημειώσουμε πως ο Διονύσης Αλέρτας και η σύντροφός πρόσφατα μετακόμισαν σε μεγαλύτερο σπίτι στα βόρεια προάστια, ώστε να είναι πιο άνετα με το μωράκι τους. Επίσης, πως η Νάγια δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά είναι δασκάλα στο επάγγελμα.

Αυτή είναι τη φωτογραφία από το γάμο Αλέρτα - Φωτοπούλου

Παντρεύτηκαν Διονύσης Αλέτρας - Νάντια Φωτοπούλου

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα για τον κορωνοϊό

"Πήγα στο αεροδρόμιο και η υπάλληλος με τραβάει από το κεφάλι, ακουμπάει στο μέτωπο τα χείλη της και μου λέει πέρνα αγορίνα μου, περδίκη είσαι" Ο Διονύσης Αλέρτας μιλάει για τον κορωνοϊό και τα "μέτρα ασφαλείας" που λαμβάνουν στα αεροδρόμια, με μια αστεία ανάρτηση.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για το περιστατικό που του συνέβη, προκαλώντας γέλια στο διαδίκτυο. Δεν ξέρουμε αν όντως τα λόγια του μιλάνε σε πραγματικά γεγονότα ή απλά θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ωστόσο είτε είναι αλήθεια είτε ψέματα, ένα είναι σίγουρο.

Όλοι "έκλαψαν" από τα γέλια, με τα σχόλια στο instagram και στον προσωπικό του λογαριασμό να πέφτουν βροχή, με ακόμα πιο αστεία memes για τον ιό, που ήρθε και στην Ελλάδα.

Ωστόσο για να μείνετε όντως προστατευμένοι, δείτε αναλυτικά το τι πρέπει να προσέξετε καθώς και τα συμπτώματα του κορωνοϊού.