Μόνο 20 ευρώ θα δώσεις στα Zara για το πιο τέλειο καθημερινό φόρεμα

Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου Φθινόπωρο - Χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο 20 ευρώ θα δώσεις στα Zara για το πιο τέλειο καθημερινό φόρεμα

Θέλεις να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα φόρεμα που θα φοράς όποτε θέλεις, αφού συνδυάζεται με όλα; Στο βρήκαμε λοιπόν στα Zara και είναι πολύ οικονομικό, καθώς κοστίζει μόλις 19,95 ευρώ. Ενώ, βγαίνει και σε μαύρο, το χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και φοριέται παντού.

Πρόκειται για το φόρεμα σε ύφανση ριμπ με γιακά και μακρύ μανίκι. Κλείνει μπροστά με κουμπιά, ενώ είναι μίντι σε σχετικά στενή γραμμή που θα αναδείξει την σιλουέτα σου. Επίσης, εκτός από μαύρο χρώμα, βγαίνει σε σκούρο καφέ, αλλά και σε πράσινο.

Με τα κατάλληλα παπούτσια μπορείς να το φορέσεις από το πρωί για ψώνια ή στη δουλειά σου, εως το βραδάκι για φαγητό, αλλά και γιατί όχι για ένα χαλαρό ποτάκι με φίλους. Αν ωστόσο, για το βράδυ αργά θέλεις κάτι πιο grande, τσέκαρε αυτό το φόρεμα που μοιάζει πανάκριβο αλλά κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ

Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara

  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 4886/626

Zara καθημερινό φόρεμα

Συνδύασε το φόρεμα σου με αυτά τα μποτάκια που ξεπουλάνε σαν τρελά

Ψάχνεις τα κατάλληλα μποτάκια για φέτος το Χειμώνα; Και όμως εμείς στα βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara. Θα σε προστατεύσουν από την βροχή, ενώ παράλληλα θα δώσουν στιλ στην εμφάνιση σου. Είναι μάλιστα, από τα hot trend του νέου έτους.

Πρόκειται για το ίσιο μποτίνι με λεπτομέρεια τρουκ και θηλιά στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια, όπως για παράδειγμα με αυτά που σου βρήκαμε και συλλέξαμε για να πάρεις έμπνευση και να δώσεις μοναδικό στιλ στις καθημερινές αλλά και βραδινές σου εμφανίσεις.

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3,5 CM
  • 35,95 EUR

Zara μαύρα μποτάκια

TAGS