Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους με τα 5 υπνοδωμάτια, την πισίνα και τα αποδυτήρια

Το οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ, έχει μέσα έχει δυο οικίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους με τα 5 υπνοδωμάτια, την πισίνα και τα αποδυτήρια

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία έχουν στεγάσει στα Μελίσσια. Το σπίτι τους μάλιστα, μοιάζει με βίλα του εξωτερικού, αφού ήθελαν να το φτιάξουν έτσι ώστε να είναι η προσωπική τους "φωλιά" όπου θα χαλαρώνουν μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάνοντας αυτά που αγαπούν.

Η οικία τους λοιπόν, είναι η πιο ωραία της ελληνικής showbiz, μαζί με αυτή και των Σάκη Ρουβά - Κάτιας Ζυγούλη η οποία είναι λίγο πιο έξω από την Αθήνα και μοιάζει με παράδεισο.

Πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει διάφορες γωνιές του σπιτιού της, όπως για παράδειγμα ο φανταστικός πράσινος κήπος, το σαλόνι και τη κουζίνα.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

Κλείνει το ξενοδοχείο των Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγος της Ματέο Παντζόπουλος πριν από αρκετό καιρό πήραν επιχορήγηση ένα εξωφρενικό ποσό για να χτίσουν πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στην Άνδρο.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε ήσυχη τοποθεσία.

Η αισθητική τους είναι απόλυτα minimal και σύγχρονη, με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο. Κατασκευάστηκαν με τέτοιο τρόπο για να ταιριάζουν εξωτερικά και εσωτερικά με τις υπόλοιπες βίλες και σουίτες του ξενοδοχείου.

Είναι χτισμένες με τοπική πέτρα και ξύλο, με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διαθέτουν γήινα χρώματα και λιτή επίπλωση. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Ελένη Μενεγάκη ματέο Παντζόπουλος ξενοδοχείο

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχειο Άνδρος

Σύμφωνα με ανακοίνωση που βγαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ξενοδοχείο, ωστόσο, δεν είναι ανοιχτό όλο το χρόνο αλλά μόνο την καλοκαιρινή σεζόν. Οπότε σε λίγες ημέρες κλείνει...

"Το ONAR λειτουργεί από Μάϊο έως τέλος Οκτώβρη κάθε χρόνο."