«Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι η καλύτερη παρουσιάστρια! Ο τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι σωστός»

Ποιος την "πετσόκοψε" έτσι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι η καλύτερη παρουσιάστρια! Ο τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι σωστός»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε για τις εκπομπές της τηλεόρασης, αλλά και για τα ριάλιτι που πρωταγωνιστούν φέτος, καθώς δεν μιλάμε μόνο για ένα αλλά για 4 που προβάλλονται αυτή την στιγμή! Το σχόλιο του όμως για την Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μείνει ασχολίαστο, ειδικά μετά τον τσακωμό που είχε η παρουσιάστρια με την Ελένη Ακρίτα.

«Κατασυμπαθώ τη Δανάη Μπάρκα, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση παρουσιάστριας. Η εκπομπή που κάνει φέτος είναι εναλλακτική, την βλέπω με χαρά. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι που δεν το είχε δείξει. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει και αυτό είναι παράσημο. Η επιστροφή της βασίλισσας. Θέλει να τα βρει όπως τα άφησε όλα, να τα κάνει όπως τα είχε αφήσει. Τα κάνει μια χαρά, δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι», είπε αρχικά.

Όσο για τα ριάλιτι: «Το GNTM είναι μια πολύ καλή παραγωγή. «Κλωτσάνε» κάποια κομμάτια όπως η συγκινησιακή εκμετάλλευση των ανθρώπων. Το Bachelor είναι μια μεγάλη ανοησία, ένας τηλεοπτικός λεκές που όποιος αγγίζει, λερώνεται».

Το αιχμηρό σχόλιο του Περρή για την Μαλέσκου

«Να είναι καλά το κορίτσι, της εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν τη θεωρώ την καλύτερη παρουσιάστρια. Την υποδέχθηκε πολύ λάθος ο κόσμος, αποθεώνοντας τον τρόπο που μιλάει ελληνικά, ο οποίος τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι ο σωστός», σχολίασε.

Και Καρτελιάς και Παπίλα έκραξαν άσχημα την Μαλέσκου

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στην εκπομπή Breakfast Star, με τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα να «καρφώνουν» την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Μαζί με την παρέα της εκπομπής τους μίλησαν για την εν λόγω διαμάχη, δείχνοντας μάλλον να υπερασπίζονται την παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Όλο το πάνελ επεσήμανε, ότι δεν έχει λογική να σπαταλάς τον τηλεοπτικό σου χρόνο και της δημοσιογραφικής σου ομάδας στο να απαντάς, με τον Γιώργο Καρτελιά να αναφέρει πως «απλά μπορείς και λες πως θα κάνω κι άλλα νούμερα. Το θεωρεί και λίγο μαγκιά ίσως».

Η Ελίνα Παπίλα από την άλλη ήταν πιο ήπια, αλλά... την έσφαξε επίσης με το γάντι, ρωτώντας... με τρόπο αν η Μαλέσκου ακολουθεί συχνά την τακτική της κόντρας και απαντάει στους αντιπάλους της.