Μνημόσυνο Mad Clip: Με σκυμμένο κεφάλι η πρώην σύντροφός του - Έκρυψε το βλέμμα της πίσω απ' τα γυαλιά

Βαρύ το κλίμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μνημόσυνο Mad Clip: Με σκυμμένο κεφάλι η πρώην σύντροφός του - Έκρυψε το βλέμμα της πίσω απ' τα γυαλιά

Την Κυριακή 10/10, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Mad Clip, στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Ο αγαπημένος τράπερ έφυγε από τη ζωή, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπει της πορείας του και χτύπησε πάνω σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο στην Βουλιαγμένη.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα ακόμη και 40 ημέρες μετά το θάνατο του, δεν μπορούν να καταλάβουν πως γίνεται να έφυγε τόσο γρήγορα και ξαφνικά, με τέτοιο τραγικό τρόπο.

Στο μνημόσυνο λοιπόν, βρέθηκε και η πρώην σύντροφός του Αρετή, την οποία πριν μερικές εβδομάδες ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ την "άδειασε" με πολύ άσχημο τρόπο. Η κοπέλα είχε σκυμμένο το κεφάλι της, ενώ είχε κρύψει το θλιμμένο της βλέμμα πίσω από τα μαύρα της γυαλιά. Ενώ, σε χειρότερη κατάσταση ήταν η μητέρα του.

Μνημόσυνο Mad Clip πρώην σύντροφος

Κινείται νομικά η οικογένεια του Mad Clip για την φωτογραφία που διέρρευσε από το νεκροτομείο

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο καθώς κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του Mad Clip μέσα από το νεκροτομείο. Το γεγονός αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε φίλους και συγγενείς του τράπερ.

Ο παππούς του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ξεκαθάρισε πως η οικογένειά του έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

«Είναι ντροπιαστικό, είναι απαράδεκτο, διότι ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν έχει καμία σχέση να τραβάει φωτογραφία και να τη δημοσιεύει. Με τι δικαίωμα; Οπωσδήποτε είναι προσβολή νεκρού. Ο δικηγόρος έχει επιληφθεί» τόνισε οργισμένος ο παππούς του Mad Clip στο Star.