«Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν»

«Είναι θέμα αξιοπρέπειας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν θα πήγαινα στο The Bachelor όσα λεφτά κι αν μου έδιναν»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο «ΕΓΩ» όπου μέσα σε όλα μίλησε για το The Bachelor 2, το οποίο οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Μάλιστα, τον ίδιο τον είχαμε δει στην εκπομπή «Πρωινό» για κάποια περίοδο, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε πως δεν του ταίριαζε και αποφάσισε να αποχωρήσει συνειδητά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το The Bachelor 2

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

Ο Αλέξης Παππάς πώς σου φαίνεται στο The Bachelor;

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να τον βλέπω στο The Bachelor φτιαγμένο. Στο μυαλό μου τον είχα συνδυάσει με κάτι άλλο και έγινε πολύ ξαφνικά η μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο. Από τη ζούγκλα σε ένα σπίτι με 15-16 γυναίκες να τον διεκδικούν.

Δεν μου αρέσει τόσο πολύ ο ρόλος αυτός για εκείνον. Είχα δει κάποια αποσπάσματα και φαινόταν σαν να διάβαζε, σαν να ακολουθεί ένα σενάριο. Θεωρώ ότι είναι λίγο ψιλοστημένο θα έλεγα, δεν λύνεται τόσο. Στο Survivor δεν ακολουθούσε, το έχτιζε μόνος του.

Θα έπαιρνες μέρος στο The Bachelor;

Δεν μου έχουν κάνει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως όσα λεφτά και αν μου έδιναν, δεν θα έλεγα το «ναι». Κάποια πράγματα είναι θέματα αξιοπρέπειας. Δεν μου αρέσει που μοιράζεσαι με τόσα άτομα και πουλάς έρωτα.

Ο Ασημακόπουλος ξεμπροστιάζει τον Λιάγκα - «Έφυγα από την εκπομπή, με έκανε unfollow και...»

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη Μαρία Αντωνά παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μετά την αποχώρηση του από το Πρωινό, ξεμπρόστιασε τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τον έκανε unfollow στο Instagram, ενώ τόνισε πως στην πρεμιέρα του James Bond, δεν τον χαιρέτησε καν.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και συνέχισε "αδειάζοντας" τον παρουσιαστή: «Ένιωθα ότι ήμουν βάρος. Την πρώτη μέρα, αντί να με παρουσιάσουν, να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου. Ο Γιώργος Λιάγκας με έκανε unfollow, οπότε τον έκανα κι εγώ. Βρεθήκαμε και στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, αλλά δεν με χαιρέτησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;».