Ξεκινά τους ελέγχους το ΣΔΟΕ - Τι θα ζητηθεί από Τούνη, Μπόμπα και άλλους μεγάλους influencers

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεκινά τους ελέγχους το ΣΔΟΕ - Τι θα ζητηθεί από Τούνη, Μπόμπα και άλλους μεγάλους influencers

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιαστές (δείτε εδώ το ποσό που παίρνει η Φαίη Σκορδά για κάθε ανάρτηση) και αθλητές που διαφημίζουν προϊόντα μέσα από stories και αναρτήσεις από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social, αναμένεται να ελεγχθούν από τo Σ∆ΟΕ.

Μάλιστα, προβλέπεται αρχικά η κοστολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια θα ζητούνται τα στοιχεία από τις εταιρείες και θα υπάρχει διασταύρωση των ποσών με τα εισοδήματα της τελευταίας πενταετίας.

Οι influencers, άνδρες και γυναίκες, θεωρούνται πια κινητήρια δύναμη στα social media καθώς πέρα από την επικοινωνία που μας παρέχουν, οι διαφημιστικές εταιρείες πλέον τους πληρώνουν αδρά, προκειμένου να πλασάρουν κάποια από τα προϊόντα τους.

Το υπέρογκο ποσό που ζητά η Ιωάννα Τούνη για μια ανάρτηση στο instagram! Όντως τώρα;

Η Ιωάννα Τούνη διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram καθώς μετράει πάνω από 780.000 ακόλουθους. Η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας είναι μία από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες στα social media με τις αναρτήσεις της να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια.

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έφερε στο φως της δημοσιότητας τον «Τιμοκατάλογο της Τούνη» και τα αστρονομικά ποσά που χρεώνει για ένα post στο Ιnstagram.

«Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α. H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

Προσθήκη Swipe up + 50 €
Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €

Διαβάστε εδώ και το πακέτο διαγωνισμού της Ιωάννας Τούνη που ξεπερνάει κάθε φαντασιά!