Ποια Τούνη; Τόσα παίρνει η Φαίη Σκορδά για τις αναρτήσεις της

Αποκαλύφθηκε ο τιμοκατάλογος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια Τούνη; Τόσα παίρνει η Φαίη Σκορδά για τις αναρτήσεις της

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τα χρήματα που παίρνουν οι άνθρωποι της showbiz για μία ανάρτηση που κάνουν στα social media και μέχρι στιγμής τα ποσά που έχουμε διαβάσει είναι αστρονομικά. Ανάμεσα στους τιμοκαταλόγους που αποκαλύφθηκαν, ήταν και αυτός της Φαίης Σκορδά η οποία παρόλο που έχει 1 εκατομμύριο followers, παίρνει λιγότερα χρήματα από άλλους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολύ συχνά έχει αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους, επομένως, τα χρήματα που παίρνει δεν είναι παράλογα.

Τόσα χρήματα παίρνει η Φαίη Σκορδά για ποστάρει στο Instagram

Η Φαίη Σκορδά, έχει πάνω από 1.000.000 followers και λειτουργεί περισσότερο με «πακέτα». Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για ένα πακέτο έξι αναρτήσεων, ζητά 22.000 ευρώ, δηλαδή 3.600 ευρώ την ανάρτηση.

Η συνέντευξη της Φαίης Σκορδά στο The 2night Show

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Τρίτης 28/9 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και πραγματικά μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας πράγματα και πτυχές του εαυτού της που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, για τα παιδιά της και τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Και τι δεν έχει ακουστεί για εμάς τους δύο, το πόσο έχουμε τσακωθεί και και και…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας την καλεσμένη του, η οποία μπήκε μέσα με διάθεση για χορό.

«Δεν βλέπω πολύ καλά, έχω μια πάθηση στα μάτια που χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς που είναι σαν γυάλινοι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Ακόμα ένα καλοκαίρι το πέρασε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένειά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι), ενώ έκανε και ένα τριήμερο στο Μεγανήσι με τους φίλους της.