Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Χιλιάδες ευρώ ζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου για ένα post στο Instagram - Απίστευτο κι όμως αληθινό

Έχει από τα πιο υψηλά κασέ στα social media

Χιλιάδες ευρώ ζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου για ένα post στο Instagram - Απίστευτο κι όμως αληθινό
News 03.10.2021 12:40
Από Youweekly Team

Μετά τη δημοσιοποίηση του τιμοκαταλόγου της Ιωάννας Τούνη για μία ανάρτηση στο Instagram, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις. Έτσι μεταξύ άλλων ανέλυσε πόσα χρήματα παίρνει η Ιωάννα Μαλέσκου για τις αναρτήσεις της στα social media.

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου να έχει μόλις 271.000 followers, οι οποίοι για τα δεδομένα του Instagram είναι χαμηλοί, ωστόσο το κασέ της είναι αρκετά υψηλό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Τόσα χρήματα παίρνει η Ιωάννα Μαλέσκου για μία ανάρτηση στα social media

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Ιωάννα Μαλέσκου που μετρά μόνο 271.000 followers, χρεώνει εξίσου ακριβά τις αναρτήσεις της. Ένα απλό post το κοστολογεί από 4.000 έως 7.000 ευρώ, ένα post με βίντεο 6.000 ευρώ, ένα story 1.000 ευρώ και ένα διαγωνισμό 7.000 ευρώ.

"Έσπασε" στον αέρα του Love It η Ιωάννα Μαλέσκου

Βαρύ ήταν το κλίμα στην σημερινή (30/9) εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης της Βάσως Μανοπούλου από τη Θήβα, μια γυναίκα που γεννήθηκε χωρίς το αριστερό της πόδι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου -που θα ναι, δεν θα ναι ακόμη για πολύ στο ΣΚΑΙ- είπε χαρακτηριστικά: «Συγκινήθηκα. Συγκινήθηκα σε πολλά επίπεδα. Μιλάει με μια ωραία ενέργεια και με μια απλότητα… Ακούω τη Βάσω και συγκρίνω με εμένα πώς θα διαχειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση, πώς έχω διαχειριστεί διαφορετικές δυσκολίες στη ζωή μου.

Συγκινούμαι γιατί βλέπεις κι αυτό το "αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Και η μάνα της είπε σήκω. Και βρίσκεις τη δύναμη και το κάνεις… Εκεί που εγώ ανατρίχιασα με τον άνθρωπό της, που λέει «ο γλυκούλης μου δεν ρώτησε». Αυτό είναι αγάπη παιδιά, να σε αγαπάει και να σε αποδέχεται όπως είσαι. Ελαττώματα, κουσουράκια, ιδιαιτερότητες, ο καθένας έχει τα δικά του. Κορίτσι μου να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τον άνθρωπό σου, με την οικογένειά σου. Είσαι ένας τρομερός άνθρωπος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Μαρτάκης: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανάρτηση "καρφί" μετά το "μαλλιοτράβηγμα" on air με την Καινούργιου

Share