Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας»

«Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει όπως πρέπει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ορέστης Τζιόβας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά σειρά του Open «Η τελευταία ώρα».

Επιπλέον, ο ίδιος έκανε δηλώσεις και για τον Πέτρο Φιλιππίδη ύστερα από τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν πέσει σαν "βόμβα" στον χώρο του θεάτρου.

Ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πηγαίνει πολύ καλά η σειρά, ακούω τη γνώμη των γονιών μου που είναι αυστηροί κριτές. Υποδύομαι έναν άνθρωπο που είναι αρνητικός χαρακτήρας, αλλά θα πληρώσει για τις πράξεις του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ζούσα με 534 ευρώ το μήνα για ενάμιση χρόνο. Η κατάσταση είναι τραγική. Αναγκάστηκα να δανειστώ χρήματα, τα έβγαζα πέρα κουτσά στραβά. Ψυχολογικά είμαι καλά». Όσο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε: «Ελπίζω ο νόμος να λειτουργήσει όπως πρέπει.

Δεν περνούσα καλά στη συνεργασία μας, αλλά δεν έφυγα, παρέμεινα, είναι επάγγελμα. Απλά δεν ξανά συνεργάζεσαι. Το θέμα είναι ότι άντεχα, μπορούσα να το διαχειριστώ.

Αν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προσπαθεί να τον υπερασπιστεί, δεν συμφωνώ. Θεωρώ λάθος να υπερασπίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν αδυναμίες».

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα

Τζιόβας κατά Φιλιππίδη: «Είχε το ύφος πως “εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα…»

Αποκαλύψεις για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη έκανε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο ηθοποιός ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολη και η συμπεριφορά του πάρα πολύ άσχημη. Λεπτομέρειες έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου, μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του καταγγελλόμενου.

Η συνεργασία σου με τον Πέτρο Φιλιππίδη πώς ήταν;

Συνέχισα τη συνεργασία, παρότι είχε πολύ κακή συμπεριφορά. Μιλούσε σε όλους μας προσβλητικά, είχε το ύφος πως “εγώ γα… και δέρνω και όποιος μιλήσει, τον γα…”. Είχε τρομερή έπαρση, ένας άνθρωπος που έγινε ότι έγινε από την αγάπη του κοινού. Προτού συνεργαστούμε, έβλεπα ότι είναι ένας καλός ηθοποιός, αλλά μέχρι εκεί.

Η υποκριτική έχει τελειώσει οριστικά για εκείνον και τον Δημήτρη Λιγνάδη;

Αν το συγχωρέσει αυτό το πράγμα ο κόσμος, θα πάω σε άλλη χώρα σίγουρα.