Κωνσταντίνος Καζάκος για Τζένη Καζάκου: «Γίνονται συγκρίσεις, εκτός τόπου και χρόνου»

«Δεν είναι ίδια η γιαγιά της, είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Καζάκος για Τζένη Καζάκου: «Γίνονται συγκρίσεις, εκτός τόπου και χρόνου»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «DOT» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος όπου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κόρη του Τζένη Καζάκου που κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, ενώ αποκάλυψε και κάτι που δεν γνώριζε κανείς.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προειδοποίησα την Τζένη για τις δυσκολίες του χώρου, προσπάθησα να την αποτρέψω. Τα τελευταία χρόνια μας ξεφούρνισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Σίγουρα έχει ένα άγχος για το βάρος του ονόματος. Γίνονται συγκρίσεις, εκτός τόπου και χρόνου.

Συγκρίνουν την Τζένη με τη γιαγιά της. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Η Καρέζη ήταν αυτή που ήταν και η άλλη ξεκινάει τώρα. Δεν είναι ίδια η γιαγιά της, είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Ξέρει ότι θα την ακολουθήσει στη ζωή της, δεν είναι σωστό αλλά είναι κατανοητό. Είναι άδικο και αστείο»

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ, σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το… μονοπώλιο, μόνο εγώ το κάνω, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε … original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τότε μου ήρθε πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να το κάνω εκεί, στα αμερικάνικα. Είπα θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Ο βλάκας! Δεν πήγα και το έχω μετανιώσει».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Ο γάμος μου έχει τελειώσει και προχωράμε αλλιώς τώρα»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά και στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου και ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η κατάσταση τον θλίβει ιδιαίτερα, ενώ αντίστοιχη δήλωση έκανε νωρίτερα μέσα στη μέρα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είπε: «Θλίβομαι βαθύτατα με όλη αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει. Στον δικό μας χώρο είμαστε προβεβλημένοι, δεν είναι ο άγνωστος για αυτό παίρνει διαστάσεις αυτό. Δεν είναι όλος ο χώρος έτσι. Δεν ήμουν γνώστης της κατάστασης, είχε πάρει το αυτί μου κάποια πράγματα αλλά δεν… Με έχει πειράξει όλο αυτό που γίνεται.

Κωνσταντίνος Καζάκος χωρισμός

Δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι… Η εξουσία διαφθείρει… Έχω υπάρξει θιασάρχης. Οι καλλιτέχνες έχουμε συνήθως πολύ ωραίες σχέσεις μεταξύ μας αν δεν είναι καλοί χαρακτήρες μένουν στην άκρη εκτός αν κάποιος είναι μεγάλο ταλέντο και γίνεται σκηνοθέτης ή θιασάρχης… Σπάνια έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση. Απαντάω όπως μου απευθύνονται. Δεν το αντέχω. Πάντα εξαρτάται από το ποιόν έχω απέναντί μου από τι δικαίωμα και τι άνεση έχει μαζί μου».

Για τον γάμο του είπε: «Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».