Καλύτερα δε γίνεται: Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για τη “Φάρμα”

Ποιοι είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για τη “Φάρμα”

Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» αναμένεται να έρθει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού για να βρεθούν οι φετινοί συμμετέχοντες.

Μέχρι στιγμής, ο Σταμάτης Γαρδέλης πέρασε την πόρτα του καναλιού του Αμαρουσίου, όπως επίσης και η Μαίρη Μηλιαρέση. Επιπλέον, ένα ακόμη πρόσωπο που έχει κάνεις συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της “Φάρμας” είναι η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο.

Μπορεί να έχουν ακουστεί και άλλα άτομα για το ριάλιτι περιπέτειας όπως η Αγγελική Ηλιάδη, ο Τριαντάφυλλος και η Έλενα Παπαβασιλείου, όμως δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμα κάποιο ραντεβού με την παραγωγή.

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την "Φάρμα"

Φάρμα: Έτσι είναι σήμερα μετά τις φονικές πυρκαγιές

Εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, η κάμερα την εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» του Open βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής του ΑΝΤ1.

Οι φονικές φωτιές που είχαν ξεσπάσει δημιούργησαν ανυπολόγιστες ζημιές καθώς κάηκαν αμέτρητες δασικές εκτάσεις, οι ψυχές των ζώων, αλλά και περιουσίες πολλών ανθρώπων με αποτέλεσμα από την μια στιγμή στην άλλη να μείνουν χωρίς σπίτι.

Όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, «Στις 15 Σεπτέμβρη επρόκειτο να ξεκινήσουν κάπου εκεί κοντά τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του ριάλιτι Φάρμα. Τα γυρίσματα αναβάλλονται, προφανώς και δεν θα γίνουν εκεί. Πλέον η εταιρεία παραγωγής αναζητά ήδη εδώ και μέρες κάποιο άλλο χώρο».

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές αναζωπυρώσεις και στα Βίλια ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και οι άνδρες της Πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς.