Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποθέωσε την Ναταλία Γερμανού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποθέωσε την Ναταλία Γερμανού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 10/10. Μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για την καθημερινή της εκπομπή στον ALPHA, «Happy Day» αλλά και για την καθημερινότητά δίπλα στον Θέμη Σοφό.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε την στάση της Ναταλίας Γερμανού η οποία απάντησε on air με χιούμορ στον Δημήτρη Παπανώτα μετά τις ατάκες για τον φωτισμό στο πλατό της εκπομπής της.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού απάντησε πως: «Δεν έχει άδικο ο Παπανώτας. Ότι δουλεύουν τρία εργοστάσια ηλεκτροδότησης για να βγει η εκπομπή, δεν έχει άδικο ο Δημήτρης. Δεν λέει ψέματα».

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δημήτρη Παπανώτα

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Happy Day - Η Σταματίνα ξεκούμπωσε το πουκάμισο του Παπανώτα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) ο Πασχάλης. Ο τραγουδιστής επέλεξε να εμφανιστεί με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κάτι που σχολιάστηκε από την παρέα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας -ο οποίος στόλισε πριν μερικές μέρες Γκουντάρα και Κάκκαβα- διαφώνησε με την επιλογή αυτή του Πασχάλη, υποστηρίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα εμφανιζόταν ποτέ έτσι.

Για τον λόγο αυτόν, η Σταματίνα δεν δίστασε να... του ξεκουμπώσει on air το πουκάμισο, προκειμένου να του εξηγήσει ότι δεν είναι το ίδιο, μιας και εκείνος έχει τρίχες.