Λάκης Γαβαλάς: «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, ένιωσα...»

«Ποιος έχει ανάγκη να κοιμηθεί όταν είναι ερωτευμένος;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, ένιωσα...»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο «Gala» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στον έρωτα και την γυναίκα που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά του μέχρι και σήμερα ενώ πριν λίγο καιρό έπεσε και θύμα ληστείας. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Στον ιταλικό Βορρά, το γραφικό Πορτοφίνο αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα κρησφύγετα των απανταχού κοσμικών. Η Τόριλ, που ήταν ένα διάσημο μοντέλο που έκανε παρέα τότε με την Τζέρι Χολ, βρισκόταν εκεί για δουλειά, αλλά φαίνεται ότι η γοητεία της περιοχής και η δική μου της τράβηξαν την προσοχή.

Εκείνη ήταν ξεχωριστά ντυμένη και πανέμορφη. Την κοίταζα και μου φαινόταν απλησίαστη, σάστισα απ’ τη θηλυκότητα και την αέρινη φιγούρα της και ένιωσα μια άγρια ερωτική κάψα». «Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, με όση λαχτάρα και πάθος είχε η νεανική ψυχή μας και υμνήσαμε την ηδονή, την έξαψη και την παραφορά».

«Κοίταζα το σχεδόν παιδικό της χαμόγελο όταν χάιδευα τα μαλλιά της και ήθελα να της χαρίσω δυο φτερά για να πετάξουμε μαζί. Ποιος έχει ανάγκη να κοιμηθεί όταν είναι ερωτευμένος;

Τη γέμιζα φιλιά μέσα στα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά, κρυβόμασταν πίσω απ’ τις παραδοσιακές βάρκες των ψαράδων και κολυμπούσαμε μέχρι η κάψα του μεσημεριού να τυλίξει με σιωπή το λιμάνι» πρόσθεσε ο σχεδιαστής.

«Στραφτοκοπούσε το βλέμμα της όταν με κοίταζε και καιγόμασταν απ’ τον ήλιο και τη φλόγα των κορμιών μας. Κλείναμε την πόρτα και αφήναμε τις κουρτίνες ν’ ανεμίζουν στα ανοιχτά παράθυρα, λευκές δαντέλες ποτισμένες απ’ την αλμύρα».

«Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»

Το πρωί της Τρίτης, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μέσα σε όλα μίλησε και για την σεξουαλικότητα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο βιβλίο του που θα εκδοθεί, στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στην συνεισφορά του στη μόδα.

Λάκης Γαβαλάς για την σεξουαλικότητα του

«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο.

Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα ελατήριο και είμαι γεμάτος ενέργεια. Αν δεν κάνω όσα κάνω νιώθω πως θα πέσω σε τέλμα.

«Μετά την οικονομική καταστροφή μου με ζήτησαν από την τηλεόραση για τις στιλιστικές μου απόψεις. Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο».