Θα το πάρει το κορίτσι - Ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Αλεξάνδρου η Τούνη!

Η αποκάλυψη για τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα το πάρει το κορίτσι - Ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του Αλεξάνδρου η Τούνη!

Ένα Q&A στο προφίλ της μοντέλου ήταν αρκετό για να γίνει της αποκαλύψεως! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το Σαββατοκύριακο θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων και εννοείται πως οι περισσότερες αφορούσαν την σχέση του με την Ιωάννα Τούνη και τα επόμενα βήματά τους.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να το δείχνουν με κάθε αφορμή!

Οι αποκαλύψεις για τον γάμο Τούνη - Αλεξάνδρου

«Πότε θα της κάνεις πρόταση γάμου»; ήταν η πρώτη ερώτηση με τη Ιωάννα Τούνη να απαντά: «Σχετικά με αυτό έχει αναπτύξει μια θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άντρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει, μήπως να κάνω πρόταση εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα; Πείτε λίγο».

Σε άλλη ερώτηση για το αν σκέφτονται να παντρευτούν, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Το σκεφτόμαστε, αρκεί να κάνω πρόταση γάμου εγώ στον Δημήτρη». «Είμαι παραδοσιακός» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (8/10) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Αφορμή για αυτό στάθηκε η συνέντευξη του Πάρη Καρτσολιά και συγκεκριμένα τα λόγια του για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν τόνισε στον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη πως θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς. Εκείνος μάλιστα με τη σειρά του, ανταποκρίθηκε πολύ θετικά και ανέφερε πως «είναι πολύ ωραίο αυτό που έχεις να το δίνεις».

«Είμαι έτοιμος. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία» είπε ενώ τόνισε πως θα ήθελε ένα κοριτσάκι στη ζωή του. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου με χιούμορ του απάντησε: «Αν αποειδούμε θες να κάνουμε μαζί ένα;».