Με διαφορετικό χρώμα παπούτσια στην Γλυφάδα - Κασιδόκωστας και Τάμτα δεν πέρασαν απαρατήρητοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με διαφορετικό χρώμα παπούτσια στην Γλυφάδα - Κασιδόκωστας και Τάμτα δεν πέρασαν απαρατήρητοι

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Τάμτα να μην περνούσε την καλύτερη περίοδο της ζωής της (δείτε εδώ το γιατί) αλλά έχει στήριγμά της σε κάθε δυσκολία εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια τον Πάρι Κασιδόκωστα. Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις της είναι πολύ σπάνιες.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε το μεσημέρι της Κυριακής 10/10 στην Γλυφάδα να απολαμβάνουν τα ψώνια τους και τον καφέ στο χέρι.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Τάμτα έχει ένα δικό της εκκεντρικό στιλ που στηρίζει απίστευτα πολύ! Αυτή την φορά τράβηξε τα βλέμματα αφού επέλεξε να φορέσει διαφορετικό χρώμα παπούτσια, ένα ροζ κι ένα πράσινο φωσφοριζέ.

Η Τάμτα και ο Κασιδόκωστας στην Γλυφάδα

Τάμτα Κασιδόκωστας Γλυφάδα

Τάμτα Κασιδόκωστας

Με αυτή την πασίγνωστη ξανθιά ήταν σε σχέση ο Πάρις Κασιδόκωστας πολύ πριν την Τάμτα - Ήταν αγνώριστος το 2005!

Ένα από τα highlights της ζωής του Πάρι ήταν και η εκρηκτική σχέση που διατηρούσε με την γόνο των γνωστών ξενοδοχείων, Πάρις Χίλτον. Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Είναι τότε που ο Πάρις Κασιδόκωστας σπουδάζει κινηματογράφο στο Λος Αντζελες διαμένοντας σε μια υπερπολυτελή έπαυλη που ούτε οι Χολιγουντιανοί σταρ δεν διαθέτουν και γνωρίζεται με τη θορυβώδη Πάρις Χίλτον. Η Πάρις τον παρακινεί για πάρτi στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η οικογένεια Λάτση δυσανασχετεί γι’ αυτή τη σχέση και παρά το γεγονός ότι η γόνος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές φιλοξενούμενη του Πάρη αλλά και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, τελικά το ζευγάρι χωρίζει. Αυτή ήταν ωστόσο μια σχέση που ο Πάρις δύσκολα θα ξεχάσει, αφού συνδυάστηκε με διασκεδάσεις και υψηλές γνωριμίες.

Στην Αμερική ο Πάρις Κασιδόκωστας έρχεται σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της έβδομης τέχνης. Περιφέρεται στα κινηματογραφικά στούντιο, παρακολουθεί γυρίσματα ταινιών και αναλύει τη βιομηχανία του κινηματογράφου η οποία τον συναρπάζει. Επιστρέφοντας γνωρίζεται με τον Τέρι Ντούγκας, έναν ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη, ο οποίος έχοντας σπουδάσει στο διάσημο πανεπιστήμιο UCLA, διαθέτει το κινηματογραφικό know how. Το 2005 Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας ιδρύουν την κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής 1821 Pictures από την οποία προέκυψαν κάποιες δουλειές όπως το θρίλερ «The Box» στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Κάμερον Ντίαζ, καθώς και σειρές σαν το «Extreme Summer» το οποίο προβλήθηκε από τον ALPHA. Την ίδια εποχή συμπράττει με την παλιά του αγαπημένη Πάρις Χίλτον στο ριάλιτι «Superchick».

Πάρις Κασιδόκωστας

Πάρις Κασιδόκωστας τάμταΠάρις Κασιδόκωστας  σχέσεις

Πάρις Κασιδόκωστας Πάρις ΧίλτονΠάρις Κασιδόκωστας σχέσεις τάμτα