Σε άσχημη κατάσταση η Τάμτα μετά το δυστύχημα του Mad Clip

Το νέο σπαρακτικό μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε άσχημη κατάσταση η Τάμτα μετά το δυστύχημα του Mad Clip

Εμφανώς σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η Τάμτα, η οποία δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει πως ο καλός της φίλος, Mad Clip, έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

Η Τάμτα ήταν ένα από τα άτομα που βρίσκονταν μαζί με τον γνωστό τράπερ στον γάμο, λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα. Οι δυο τους διασκέδαζαν και όπως αποκάλυψε αργότερα η τραγουδίστρια, συζητούσαν για τα μελλοντικά σχέδια του Mad Clip, τα οποία ματαιώθηκαν με τόσο άσχημο τρόπο πάνω στην άσφαλτο.

Η Τάμτα, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Πάρι Κασιδόκωστα, βρέθηκαν στο σημείο που έγινε το τροχαίο και άφησαν μία λευκή ανθοδέσμη προς τιμήν του τράπερ.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παρακάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να προσέχουν στον δρόμο και να μην πίνουν αν αργότερα θέλουν να οδηγήσουν.

Η νέα ανάρτηση της Τάμτα για τον Mad Clip

Mad Clip Τάμτα

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ηλιάδου για τον χαμό του Mad Clip

Στην πρώτη της ανάρτηση για τον χαμό του Mad Clip προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η φημολογούμενη σύντροφος του σπαράζει με το μήνυμα της.

Ο γνωστός τράπερ βρισκόταν το βράδυ της Τετάρτης σε έναν γάμο ενός συναδέλφου του, στην λήξη του οποίου πήρε το αμάξι του κατευθυνόμενος προς το σπίτι του. Ο ίδιος όμως κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός ελέγχου και να χάσει την ζωή του.

Πολλοί είναι αυτοί που τον αποχαιρέτησαν δημόσια, ανάμεσα τους και η νικήτρια του GNTM, με την οποία φημολογούνταν πως εδώ και λίγο καιρό διατηρούσαν σχέση.

Η Άννα Μαρία συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Rip MAD. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, να προσέχετε πολύ».

Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρία Ηλιάδου για τον χαμό του Mad Clip