Σοκαρισμένη η Τάμτα με τον θάνατο του Mad Clip - «Πώς άλλαξες έτσι τα σχέδιά σου στον δρόμο;»

Το σπαρακτικό μήνυμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκαρισμένη η Τάμτα με τον θάνατο του Mad Clip - «Πώς άλλαξες έτσι τα σχέδιά σου στον δρόμο;»

Η Τάμτα ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν μαζί με τον Mad Clip, στον γάμο φιλικού τους ζευγαριού, λίγες ώρες πριν το μοιραίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

Όπως εξήγησε στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τάμτα, λίγες ώρες πριν συζητούσε με τον Mad Clip για τα μελλοντικά του σχέδια, τα οποία κατάφεραν να σβήσουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν το αμάξι του παρεκτράπηκε της πορείας του.

Η τραγουδίστρια, εμφανώς σοκαρισμένη από όσα έμαθε για τον καλό της φίλο και συνεργάτη, τον αποχαιρέτησε και του ευχήθηκε «Καλό Παράδεισο».

Η ανάρτηση της Τάμτα για το τροχαίο του Mad Clip

«Δεν είναι δυνατόν... Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδιά σου... Πώς τα άλλαξες έτσι στο δρόμο; Καλό Παράδεισο Πήτερ», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Mad Clip Τάμτα

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του Mad Clip

Συγκλονισμένη είναι η showbiz με τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη. Ο τράπερ έχασε σύμφωνα με τις μέχρι ώρας πληροφορίες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Το τροχαίο έφερε μήνες από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη πριν από 5 χρόνια σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού.

Η Μίνα Αρναούτη στο προφίλ της στο Facebook, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση, μιλώντας για το τροχαίο του Mad Clip και τα λόγια της συγκινούν.

«Συγκλονιστικη η εικονα του αμαξιου που ανασύρθηκε νεκρος ο Mad Clip.
Σκεφτομαι ποσο πονο προκαλεσε στους φιλους και συγγενης του.
Οποτε βλεπω ενα αμαξι διαλυμένο απο τροχαιο ατυχημα εχω το ιδιο συναισθημα.
Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβετε οτι το αμαξι ειναι ενα μεσο για να σας κανει την ζωη πιο ευκολη και οχι να καταληξετε σε εντατικες , με τεχνητα μελη ,λιγοτερα εσωτερικα οργανα στο σωμα σας και πιθανοτατα την απωλεια της ιδιας της ζωης σας;
Εκεινης της μιας κ μοναδικης ζωης που δεν γυρναει πισω ποτε ξανα!
Διαβασα οτι ετρεχε με 150χιλ.Δεν ξερω αν ισχυει. Μπορει να ειναι ψεμα αλλα σε περιπτωση που ισχυει αυτες οι ταχυτητες ειναι για αγωνιστικες πιστες, εκει που ολοι οσοι παρευρίσκονται εχουν παρει το ιδιο ρισκο με εσενα. Τουλαχιστον αυτο..».

Συγκλονιστικη η εικονα του αμαξιου που ανασύρθηκε νεκρος ο Mad Clip. Σκεφτομαι ποσο πονο προκαλεσε στους φιλους και...

Posted by Mina Arnaouti on Thursday, September 2, 2021