Άφησαν λουλούδια στο σημείο του τροχαίο του Mad Clip η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας

Συντετριμμένοι με τον χαμό του φίλου τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άφησαν λουλούδια στο σημείο του τροχαίο του Mad Clip η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ο Mad Clip, ο αγαπημένος 34χρονος τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Η Τάμτα και ο αγαπημένος της σύντροφος, Πάρις Κασιδόκωστας, βρίσκονταν μαζί του στον γάμο και μάλιστα η τραγουδίστρια, ήταν συγκλονισμένη μόλις έμαθε τι ακριβώς συνέβη. Όπως εξήγησε και η ίδια λίγες ώρες πριν, της εξηγούσε ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, και όλα αυτά έσβησαν πάνω στο δρόμο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος στη Βουλιαγμένη και άφησε μία λευκή ανθοδέσμη, στη μνήμη του αγαπημένου τράπερ. Η Τάμτα, εμφανώς συντετριμμένη με τον θάνατο του καλού της φίλου και συνεργάτη, ξαπόστασε στο πλευρό του συντρόφου της και στη συνέχεια έφυγαν μαζί.

Η στιγμή που η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας αφήνουν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος του Mad Clip

Θρηνεί η Ελένη Φουρέιρα για τον θάνατο του Mad Clip

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ένα από τα πρόσωπα που είδαν τον Mad Clip, λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή. Οι δυο τους, είχαν αναπτύξει μία μεγάλη φιλία μιας και τους τελευταίους μήνες είχαν συνεργαστεί και είχαν κυκλοφορήσει μαζί το τραγούδι «Μπορεί», τη μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο τράπερ, τραγούδησαν το βράδυ της Τετάρτης (1/9) στον γάμο φιλικού ζευγαριού που παρευρέθηκαν. Λίγο μετά, ο Mad Clip έπεσε νεκρός στην άσφαλτο.

Η Ελένη Φουρέιρα, συντετριμμένη με τις εξελίξεις και με την κατάληξη του καλού της φίλου, θέλησε να εκφράσει την απέραντη θλίψη της με μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα, χωρίς να γράψει τίποτα, ανέβασε απλά ένα μαύρο φόντο.

Ελένη Φουρέιρα Mad Clip