Δεν το γνώριζε κανείς - Τα δυο διαμερίσματα τεραστίων διαστάσεων που νοικιάζει η Μενεγάκη

Το ένα κοστίζει 600.000 ευρώ και το άλλο 400.000

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν το γνώριζε κανείς - Τα δυο διαμερίσματα τεραστίων διαστάσεων που νοικιάζει η Μενεγάκη

Η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη είναι αμύθητη (δείτε την αναλυτικά εδώ). Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Πέρα από τα ακίνητα που ήδη γνωρίζουμε και το ρευστό που έχει στους τραπεζικούς λογαριασμούς της, η παρουσιάστρια διαθέτει και δυο σπίτι, τα οποία τα έχει στο ενοίκιο και... υπάρχουν κι από εκεί έσοδα!

Λεπτομέρειες για τα διαμερίσματα της Ελένης Μενεγάκη

Προτού μετακομίσουν στα Μελίσσια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έμεναν σε μια μεζονέτα στην Κηφισιά.

Αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: στο πρώτο είναι το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC, ενώ στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι αυτό είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοίκιασε.

Μενεγάκη σπίτι

Ένα από τα πρώτα σπίτια στα οποία έμενε η Ελένη Μενεγάκη, προτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό επίσης το διαμέρισμα η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Το σπίτι τους με τα 5 υπνοδωμάτια, την πισίνα και τα αποδυτήρια

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη