Ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά - «Τέλος! Το να σχολιάσω...»

Οργισμένη με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το Me Too

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά - «Τέλος! Το να σχολιάσω...»

Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, Πρωινό, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το κίνημα Me Too.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε αρχικά στο αυτοκίνητό του που πήρε φωτιά και στη συνέχεια στις κατηγορίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος, ενώ έκανε μία ειδική αναφορά στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο βγει αθώος ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά

«Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος! Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του», είπε με πολύ έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Για τον Φιλιππίδη δεν έχει βγάλει κανένα πόρισμα κανένας και το τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει και να είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία του αιώνα. Όλοι το ευχόμαστε».

Η νέα αποκάλυψη για το περιστατικό ανάμεσα σε Φιλιππίδη - Δροσάκη

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια συνέντευξη ο Άγγελος Μπούρας, πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη και κουμπάρος της Λένας Δροσάκη. Ο ηθοποιός για πρώτη φορά, αποκάλυψε πως βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα τους.

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη. Αυτά που έκανε δεν τα γνώριζα. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει. Ήμουν παρών. Αλλά από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε ένα βιασμό, είναι πολύ μεγάλο το φάσμα. Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν και μίλησαν και με συγκινεί τρομερά που βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να μιλάμε πλέον για αυτονόητα πράγματα.

Η Λένα δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Για κακοποιητική συμπεριφορά τον κατηγορεί. Ήμουν παρών στο σκηνικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη, στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Κατέθεσα στο Σωματείο ό,τι ζήσαμε εκείνο το απόγευμα στο θέατρο και θα πω τα ίδια και στον Εισαγγελέα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπούρας.