«Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου»

«Αγνοούσα την ύπαρξή της πριν τη δω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου»

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα νέο πρόσωπο που βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που βρίσκεται στο GNTM 4.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί πολύ φέτος, ενώ η εμφάνισή της στο GNTM 4 έφερε και πολλά σχόλια στο Twitter.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξήγησε πως δεν γνώριζε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πριν τη δει στο GNTM 4, κάτι που είναι ωστόσο λογικό μιας και πολλά μοντέλα φεύγουν για να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Όχι, δεν την ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι τώρα την είδα πρώτη φορά, αγνοούσα πλήρως την ύπαρξή της. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Αλλά είναι πολλά παιδιά που δουλεύουν στο εξωτερικό και δεν τα γνωρίζουμε εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Αυτός ήταν ο ρόλος της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο πρώτο GNTM - Έκανε την “ζωντανή κούκλα”

Πως και πως περίμενα οι τηλεθεατές το GNTM 4 μετά από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, μιας και ήθελαν να δουν πως θα ήταν ως κριτής η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο πλευρό των υπόλοιπων.

Όπως έγινε γνωστό την έχουμε ξαναδεί στο πλατό του GNTM, αφού είχε εμφανιστεί στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας που προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «Love it», έκανε ένα flashback και ανακάλυψε το βίντεο όπου η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε την «ζωντανή κούκλα» για concept του διαγωνισμού. Η Ισμήνη πόζαρε τότε μπροστά από τις κοπέλες για να τους δείξει τι να κάνουν στην δοκιμασία.