GNTM 4: «Η Ισμήνη έχει αποφοιτήσει με άριστα από το ΙΕΚ Ξυνή»

Δεν μπορούν ακόμα να την... «χωνέψουν» οι τουιτεράδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: «Η Ισμήνη έχει αποφοιτήσει με άριστα από το ΙΕΚ Ξυνή»

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από τότε που πρωτογνωρίσαμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4, ωστόσο φαίνεται πως οι χρήστες του twitter δεν μπορούν ακόμα να την... χωνέψουν.

Πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό μοντέλο, με ένα φοβερό στυλ και απίστευτο κορμί. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ συγκρατημένοι, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ξινή.

Οι δε αγγλικές λέξεις που χρησιμοποιεί σε σχεδόν κάθε της πρόταση αποτελεί μια ακόμη αφορμή ώστε οι τουιτεράδες να στάξουν φαρμάκι. Όσο λοιπόν το ID Catwalk βρίσκεται σε εξέλιξη, οι χρήστες δίνουν πόνο στο Twitter.

Μερικά πετυχημένα tweets για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4

«Με πήρε λίγο ο ύπνος με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM»

Την Θεοδώρα Ρασέλ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κι όπως ήταν αναμενόμενο η ίδια έκανε κι από ένα μικρό σχόλιο για πολλούς. Πιο συγκεκριμένα η ίδια σχολίασε την νέα κριτή του GNTM 4 την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, όταν της είπαν να πει την άποψή της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων απάντησε χαρακτηριστικά: «Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Με πήρε λίγο ο ύπνος, λίγο. Γενικά με το GNTM φέτος, δε νομίζω ότι είναι και το πιο τηλεοπτικό πρόσωπο που θα μπορούσαμε να δούμε».

Για την Ραμόνα Βλαντή και την Μέγκι Ντρίο, η Θεοδώρα Ρασέλ ανέφερε: «Η Ραμόνα έχει πάρε πολλές γνώσεις για την μόδα, απλά στην τηλεόραση πρέπει να είναι άνθρωποι που μιλάνε σωστά ελληνικά. Η Μέγκι Ντρίο τι σχέση έχει από μόδα; Στην τηλεόραση δεν θα μπορούσε να κάνει καμία δουλειά».