Σύννεφα στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού - Τι συμβαίνει

Το αποκάλυψε η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σύννεφα στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού - Τι συμβαίνει

Η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Η παρουσιάστρια που έκανε "σκόνη" για ακόμη μια φορά την Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε για τον δύσκολο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην σχέση της και τα σύννεφα που υπάρχουν.

«Δουλεύω σαν να είμαι 20 ετών, ενώ δεν… είμαι. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά με πάρα πολλά καινούργια προγράμματα. Όσο πιο πολλά πράγματα υπάρχουν στις επιλογές μου, τόσο καλύτερα νιώθω σαν τηλεθεατής», είπε αρχικά

Και συνέχισε: «Είμαστε διαφορετικές εκπομπές όλοι όσοι είμαστε στη ζώνη του μεσημεριού το σαββατοκύριακο. Δεν έχω μόνιτορ την ώρα της εκπομπής για να βλέπω τι παίζουν τα άλλα κανάλια. Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, απλώς δεν παθαίνω και στομαχόπονο».

Η αποκάλυψη της Γερμανού για τα σύννεφα πάνω από την σχέση της

«Τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι… συννεφιασμένα, ουδέτερα. Όπως λέει και το facebook, είναι περίπλοκο».

Με αυτόν τον ηθοποιό μοιάζει ο σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού τον τελευταίο καιρό, όπως εξομολογήθηκε, βρίσκεται σε σχέση και το Πρωινό, έκανε την αποκάλυψη για την ταυτότητα του. Η παρουσιάστρια όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή του Τάκη Χατζή βρίσκεται σε σχέση αλλά την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσει.

Έτσι η εκπομπή, με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέφερε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα του 2019. Ο σύντροφός της, είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι δύο χρόνια μικρότερος της Ναταλίας.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως είναι διαζευγμένος και πως έχουν μια πολύ ήρεμη σχέση. Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της αυτό το γεγονός στη ζωή της.

Επίσης, στο Πρωινό αποκάλυψε ακόμη πως ο σύντροφος μοιάζει πολύ με τον Γιώργο Νινιό.

γιώργος νινιός