Ενοχλήθηκε άσχημα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Εγώ κάνω την εκπομπή»

Πρώτη ημέρα βγήκε on air ο νέος της συνεργάτης και την έκανε έξαλλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ενοχλήθηκε άσχημα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Εγώ κάνω την εκπομπή»

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο νέος συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, τον οποίο ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής, έκανε χαρακτηρισμούς που δεν της άρεσαν καθόλου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Βέβαια, επειδή είναι επαγγελματίας στη δουλειά της αρκέστηκε στο να του κάνει απλά μια παρατήρηση με σεβασμό και αγάπη, καθώς δεν θέλει στην εκπομπή της να υπάρχουν προβλήματα.

«Μάνο θα σε παρακαλούσα αυτή τη στιγμή να μη γίνει κανένας χαρακτηρισμός. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε υπουργός όχι πρωθυπουργός. Από εκεί και πέρα υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Θα μου επιτρέψεις επειδή εγώ κάνω την εκπομπή να μην υπάρχουν καθόλου χαρακτηρισμοί από συνεργάτες της εκπομπής, με πολλή αγάπη και σεβασμό στο λέω. Θέλω να είμαστε απόλυτα ακριβείς. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον Μάνο Μπανασάκη.

Χαρακτηριστικά τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της

Ο Μάνος Μπανασάκης να σημειώσουμε, έχει καταγωγή από την Κρήτη και τη Χίο μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Μυτιλήνη και στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε διδακτορικό στην Αγγλία αλλά δεν το τελείωσε ποτέ. Δούλεψε στην Κύπρο, στην Ιταλία και σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Βαριέται εύκολα και πολύ ξαφνικά. Ακαριαία του φεύγει ο ενθουσιασμός με την πιο ανόητη αφορμή . Έτσι όμως δοκιμάζει συνεχώς κάτι νέο . Μοναδική εξαίρεση ο σκύλος του.