Εκτός Super Κατερίνας - Η ανακοίνωση της Καινούργιου για την σημερινή απουσία

Ποιος λείπει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνας - Η ανακοίνωση της Καινούργιου για την σημερινή απουσία

Με μείον έναν συνεργάτη ξεκίνησε η εκπομπή Super Κατερίνα. Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία είχε δεχτεί επίθεση από ταξιτζή, δεν θα βρίσκεται σήμερα 11/10 στο πλατό και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει δυο λόγια για την απουσία της συνεργάτιδας της.

Ωστόσο, είχε και μια όμορφη ανακοίνωση, καθώς αποκάλυψε στους τηλεθεατές πως το νέο μέλος που εντάσσεται στην εκπομπή της, είναι ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης.

«Καλημέρα παιδιά! Να πούμε ότι λείπει η Χρύσλα μας για προσωπικούς λόγους. Αύριο θα είναι κοντά μας και είναι καλά. Θέλω να καλημερίσω τον Μάνο Μπανασάκη που πλέον είναι στην οικογένειά μας και την ομάδα μας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Μάνος Μπανασάκης να σημειώσουμε, έχει καταγωγή από την Κρήτη και τη Χίο μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Μυτιλήνη και στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε διδακτορικό στην Αγγλία αλλά δεν το τελείωσε ποτέ. Δούλεψε στην Κύπρο, στην Ιταλία και σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Βαριέται εύκολα και πολύ ξαφνικά. Ακαριαία του φεύγει ο ενθουσιασμός με την πιο ανόητη αφορμή . Έτσι όμως δοκιμάζει συνεχώς κάτι νέο . Μοναδική εξαίρεση ο σκύλος του.

Έτσι ξεκίνησε η Super Κατερίνα με μείον ένα πρόσωπο

Πριν την Χρύσλα και ο Αλεξάνδρου βρισκόταν εκτός εκπομπής

Στην εκπομπή Super Κατερίνα επέστρεψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το μοντέλο που έμεινε περίπου μια εβδομάδα σε καραντίνα, πλέον γύρισε στη δουλειά.

Ευδιάθετος λοιπόν και χαμογελαστός μπήκε στο πλατό. «Είμαι ο ήλιος που θα εκπέμπει θετική ενέργεια δίπλα σου. Θέλω να είμαι στυλοβάτης της εκπομπής», είπε με χιούμορ στην Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασε τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα, ενώ η Ιωάννα Τούνη που ηταν μαζί του δεν κόλλησε.