Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία του γιου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Ο μικρός Απόλλωνας ζυμώνει ψωμί πάνω στο τραπέζι

«Σούσουρο» στα social media με τη νέα φωτογραφία του γιου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη
News 11.10.2021 13:55
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια. Το ζευγάρι μαζί με τα 4 παιδιά τους, ζουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, ενώ πολλές φορές επιλέγουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά, η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του γιου της, Απόλλωνα, ο οποίος έχει ανέβει στο τραπέζι και ζυμώνει ψωμί.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μία γυναίκα που καταφέρνει να συνδυάζει την καριέρα της με την οικογένειά της και έτσι φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά της, κάνοντας δραστηριότητες ειδικά τις μέρες που δεν έχουν σχολείο.

Η φωτογραφία του γιου του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη γιος

Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα. Έχουν χτίσει μια όμορφη οικογένεια την οποία ωστόσο, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που στα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, έχουμε δει από δημοσιεύσεις τους και φωτογραφίες από το σπίτι τους. Τόσο από τον εσωτερικό, όσο και από τον εξωτερικό χώρο.

Ο εσωτερικός του χώρος είναι πολύ φωτεινός σε ροζ σομόν χρώμα, ενώ διαθέτει δυο ορόφους. Το σαλόνι τους έχει τεράστιο τζάκι, αλλά και μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Τις εντυπώσεις ωστόσο "κλέβει" η κουζίνα η οποία είναι τεράστια και μοιάζει σαν αυτές στα πλούσια αρχοντικά.

Το οικόπεδο διαθέτει κήπο με πολλά λουλούδια και γκαζόν, κοτέτσι, μποστάνι, θερμοκήπιο, πισίνα, αλλά και γυμναστήριο. Με λίγα λόγια το σπίτι τους μοιάζε πιο πολύ με εξοχικό, δηλαδή είναι τελείως διαφορετικό με αυτό της Βίκυς Καγιά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι σούπερ το σκάφος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Πιο μεγάλο και από της Μενεγάκη

Κάτια Ζυγούλη: "Πριν τρία χρόνια είχε φωνάξει όλη η Ελλάδα “Ποτέ ξανά” και να που συμβαίνει ξανά"

Share