«Με την Άντζελα Δημητρίου χάσαμε ένα παιδάκι»

Η αποκάλυψη για την αποβολή της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με την Άντζελα Δημητρίου χάσαμε ένα παιδάκι»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στην Άντζελα Δημητρίου.

Η σχέση του με την «Λαίδη» φαίνεται πως τον είχε επηρεάσει βαθύτατα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως μετά τον χωρισμό τους έχασε 11 κιλά.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ζώζα Μεταξά, από την οποία προέκυψε η κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

«Ο Νίκος Καρβέλας μού έγραψε το κομμάτι “Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου” την περίοδο που ήταν χωρισμένος με την Άννα Βίσση. Είχα πει ένα μικρό ψέμα στην κόρη μου, ότι το τραγούδι αυτό γράφτηκε για εκείνη. Η Βίκυ Καγιά ήρθε στα γυρίσματα του clip για το τραγούδι με τη μαμά της. Ήταν 15 χρονών. Της είχα πει ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Στο clip την ερωτευτήκαμε όλοι.

Με ρώτησαν αν έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Είμαι πολλά χρόνια τραγουδιστής, δεν τις έχω μετρήσει. Δούλευα στο Αιγάλεω και μια γυναίκα μου έκανε δώρα χρυσαφικά, έσπαγε πιάτα για μένα και κάναμε σχέση. Μου έδινε λεφτά κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας κύριος για να με σκοτώσει επειδή του ξελόγιασα την κοπέλα.

Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν σε σχέση τρεισήμισι χρόνια. Αυτή η σχέση είχε θύελλες, γαλήνη, τσουνάμι. Χάσαμε σίγουρα ένα παιδί, κάναμε καριέρα και οι δύο.

Με την Ζώζα Μεταξά γνωριστήκαμε στο νούμερο ένα club της Ελλάδας. Βρεθήκαμε, έγινε αυτό που έγινε, χαθήκαμε και μετά από ενάμιση μήνα μου είπε ότι περιμένει παιδί. Της είπα ότι αν το κρατήσει, θα το αναγνωρίσω. Και έτσι γεννήθηκε η κόρη μας, το Κωνσταντινάκι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πανταζή στο TYN για την Άντζελα Δημητρίου

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Τσαλίκη, ο Λευτέρης Πανταζής θέλησε με τη σειρά του να κάνει μία ανάρτηση στην πασίγνωστη σελίδα που υπάρχει στο Facebook, στο Thank You Next, στην οποία μίλησε για μία παλιά του σχέση που τον πλήγωσε ανεπανόρθωτα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου καθώς και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο πολύ τον είχε κάνει να πονέσει. Ο ίδιος βέβαια κράτησε κρυφό το όνομα της συναδέλφου του με την οποία έζησε ένα θυελλώδη έρωτα.

«Καλησπέρα σας, θα σας διηγηθώ μία ιστορία μου.

Είναι περίοδος 80’-90’ και είμαι σε ένα σχήμα πολύ πετυχημένο. Με δύο πολύ μεγάλους καλλιτέχνες, έναν άντρα και μία κυρία, με την οποία αυτή κυρία είχαμε και δεσμό, παρ’ όλη τη συνεργασία μας. Όταν τελείωσε λοιπόν η σεζόν, εκείνη δεν με ακολούθησε σε μία νέα συνεργασία που ετοίμασα, αλλά προτίμησε να μείνει στο προηγούμενο μαγαζί. Την περίοδο αυτή μέναμε μαζί σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο στη Γλυφάδα, στο οποίο έμεναν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, αθλητές και άνθρωποι της τέχνης.

Ξεκίνα η σεζόν. Το σχήμα που έχουμε φτιάξει πηγαίνει πολύ καλά, όμως της κυρίας -της σχέσης μου δηλαδή- δεν πήγαινε και τόσο καλά. Έτσι, ίσως ανταγωνιστικά, ίσως από ζήλεια, αποφασίζει να μου ρίξει ΤΥΝ και να έρχεται εκεί που μέναμε μαζί και κάναμε παρέα με τους άλλους καλλιτέχνες, με ένα νέο φλερτ. Εκεί λοιπόν πιάνω μια μέρα το παλικάρι και του λέω "αν την αγαπάς, μην έρχεστε εδώ, γιατί εδώ μέναμε μαζί τρία χρόνια".

Τρελάθηκα, πόνεσα και έχασα και πάρα πολλά κιλά από τη στεναχώρια, με αποκορύφωμα να γράψω ένα τραγούδι. Και αυτό το τραγούδι είναι αυτή η αληθινή ιστορία. Αυτό που βίωνα, και λέει: "Άραγε τι σου ‘λειψε κοντά μου και πήγες σε έναν άλλο να το βρεις, πες μου τι σου στέρησε η καρδιά μου και έφτασες αντίο να μου πεις. Μα δεν πειράζει, δεν πειράζει, δεν πειράζει, κοντά του να είσαι ευτυχισμένη αυτό με νοιάζει…"

Άραγε ήταν ευτυχισμένη; Δεν το ξέρω. Παρόλο που πέρασαν τα χρόνια, η αγάπη υπάρχει, συνεργασίες υπάρχουν, εκτίμηση υπάρχει και τίποτα δεν τα διαγράφει αυτά.
Και γι’ αυτό ήρθαν μετά και κάποια άλλα τραγούδια ζωής που λένε: "Είναι αστείο εμείς οι δύο να μη μιλιόμαστε…"

Μετά πάνω στο θυμό είπα: "Να πεθάνουν οι γυναίκες, να πεθάνουνε, μα κι αν λείψουνε στ’ αλήθεια τι θα κάνουμε…"

Αλλά μετά είπα: "Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ…"

Άρα λοιπόν, ηθικό δίδαγμα:

Χωρίς αυτές δεν μπορούμε να ζήσουμε είναι το άλλο μας μισό!!! Η ζωή συνεχίζεται, η αγάπη μένει, σας αγαπώ!!!
…κι αυτήν ακόμη την αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Λευτέρης Πανταζής Άντζελα Δημητρίου TYN