Mega Star: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Κόνι Μεταξά

Στο πλευρό του Αντώνη Δημητριάδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega Star: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά είναι έτοιμη να κάνει το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Μετά τη συμμετοχή της στο Πρωινό, η γνωστή performer, θα βρεθεί στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή Mega Star στο πλευρό του Αντώνη Δημητριάδη, παίρνοντας τη θέση της Μαντώς Γαστεράτου.

Η ανακοίνωση για το Mega Star με την Κόνι Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη

Το «MEGA STAR», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που έγραψε τη δική της ιστορία στη μικρή οθόνη, έρχεται και αυτή τη σεζόν στο MEGA

Από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, το «MEGA STAR» επιστρέφει ανανεωμένο με το πιο δυνατό και fun δίδυμο στην παρουσίαση: την ανατρεπτική, εκκεντρική και ταλαντούχα Konnie Μεταξά και τον καταξιωμένο DJ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, Αντώνη Δημητριάδη.

Κάθε Σάββατο, στις 16:30 στο MEGA, η Konnie και ο Αντώνης θα μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για τη μουσική, θα μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και θα μας κρατούν την καλύτερη παρέα.

Το «MEGA STAR» τα έχει όλα. Μουσικά νέα, ξεχωριστές unplugged ερμηνείες, events, throwback σε αγαπημένα κομμάτια από περασμένες δεκαετίες και τα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια. Ακόμα, κάθε εβδομάδα η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται δύο αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που μιλούν για τη σχέση τους με τη μουσική και απαντούν στις «δύσκολες» ερωτήσεις των παρουσιαστών. Από το «MEGA STAR» δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αστεία challenges στους καλεσμένους, που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα.

«MEGA STAR» - Πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 16:30

Κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA

Ποιος είναι ο Αντώνης Δημητριάδης, ο συμπαρουσιαστής της Κόνι Μεταξά στο Mega Star

Ο Αντώνης Δημητριάδης, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Καλογεράκη και τον Sfera 98,7 και θυμήθηκε την αρχή της διαδρομής του, αλλά και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στη νυχτερινή διασκέδαση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε ήμουν ένα παιδί που ασχολήθηκα με τη μουσική μικρός. Φυσικά μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι που όλη μέρα το ραδιόφωνο ήταν ανοιχτό αλλά η μουσική δεν ήταν στο πλάνο. Ξεκίνησα να βοηθάω τον πατέρα μου, ο οποίος είχε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη και ένα βράδυ χρειάστηκε να καλύψω τον dj που έλειπε. Το έκανα με όσα ήξερα και με όσα νόμιζα εγώ σωστά τότε. Αργότερα το έψαξα, είδα πως είναι πραγματικά το επάγγελμα του dj και το λάτρεψα. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι εγώ μόνο με αυτό θέλω ν ασχοληθώ».

Αντώνης Δημητριάδης the 2night show για Ρέμο

Η γνωριμία του με τον Αντώνη Ρέμο όπως ο ίδιος λέει ήταν καθοριστικής σημασίας για την πορεία του: «Δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο σημαντική ήταν η γνωριμία μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία και μου άνοιξε πολλές πόρτες. Από τότε μέχρι και σήμερα είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι μαζί του, γι’ αυτό και δεν θέλω να ξεχάσω ποτέ, από που ξεκίνησα. Αν το ξεχάσεις αυτό, τότε έχεις τελειώσει την επόμενη κιόλας μέρα».