Σασμός: "Είναι αληθινή η σχέση τους" - Ο Γιώργος Αμούτζας απαντά αν ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου

"Ο Νικηφόρος θα φτάσει να κάνει την ερώτηση στο Μαθιό..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός:

Καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Πουνέντη «Mak Attack», στον σταθμό Λάμψη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του Σασμού.

Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία της νέας σειράς του ALPHA και την ίδια στιγμή έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις εξελίξεις που πρόκειται να δούμε.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αμούντζα για τον Σασμό

«Ο Νικηφόρος θυμίζει τραγικό ήρωα. Του συμβαίνουν πολλά, έχει να περάσει πολλά ακόμα, δεν τα μαθαίνει, δεν τα ξέρει, δεν μπορεί να τα φανταστεί, να τα επεξεργαστεί.

Είμαι τυχερός που μου παρουσιάστηκε αυτή η συγκυρία. Αυτό που συμβαίνει με τον Σασμό δεν το περίμενα!» υπογραμμίζει. Ο Νικηφόρος είναι από τους χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και το... «απολαμβάνω. Είναι 18χρονος στη σειρά και θα μεγαλώσει, θα υπάρχει εξέλιξη. Ο ρόλος διαρκεί έως το τέλος της σειράς».

Αναφορικά με το αν ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου απάντησε: «Είναι αληθινή η σχέση του Μαθιού με τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τα αισθάνεται όλα αυτά που κάνει για τον Νικηφόρο. Τον στηρίζει, είναι δίπλα του. Στην κόντρα με τον Αγη, στο θάνατο του πατέρα του πατέρα του… Η σχέση τους εξελίσσεται στο μέλλον… Έχουν να γίνουν ακόμη πολλά…. Δεν γνωρίζουμε ένα ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, ούτε εμείς. Κάποια στιγμή, στο βιβλίο, ο Νικηφόρος θα φτάσει να κάνει την ερώτηση στο Μαθιό, αλλά δεν θα πάρει απάντηση…». Στο μεταξύ πριν ώρες διέρρευσε σκηνή από το επεισόδιο 50!

Ένας ξεχασμένος τάφος ανατρέπει τα πάντα στο αποψινό 11/10 επεισόδιο!

Στο εικοστό δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί.

Υπενθυμίζουμε πως ο ALPHA έχει προχωρήσει σε μια αλλαγή και ο Σασμός θα προβάλλεται διαφορετική ώρα (δείτε εδώ πότε).

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση..