"Αφήστε πια ήσυχη την κόρη μου!" - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον αέρα του MEGA

"Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του αλλά και στις συγκρίσεις με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, ένα θέμα που τον απασχολεί αρκετά τον τελευταίο ειδικά καιρό.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Καζάκου για την κόρη του, Τζένη

«Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν “αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της”. Αφήστε την ήσυχη πια».

Αναφορικά με το ελληνικό #metoo είπε: «Δεν περίμενα τόση έκταση. Σίγουρα. Σε όλους τους χώρους, όταν υπάρχει εξουσία, το πώς θα το διαχειριστεί αυτός που την έχει, είναι δύσκολο. Στο θέατρο πήρε έκταση, γιατί τα πρόσωπα ήταν γνωστά. Παντού γίνονται αυτά. Το θέατρο είναι η κορυφή του παγόβουνου».

«Δεν βλέπω στα μάτια της κόρης μου τη μητέρα μου»

Στην εκπομπή Pop Up μίλησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Τζένη, η οποία κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

«Η καραντίνα ήταν τραγική για μένα, καθόμουν 1,5 χρόνο. Υποδύομαι τον Κολοκοτρώνη στην παράσταση “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του”. Παλιά περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά, τώρα πια δεν το κάνω. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω δουλειά, δεν είναι ντροπή», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα, η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί είναι καλή η μικρή κι εγώ με τέτοια χαίρομαι. Άμα δεις το παιδί σου να είναι καλά, αυτό θες. Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω καθόλου τη μητέρα μου. Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η κόρη μου έχει τα δικά της μάτια, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της. Θα ήθελα πολύ να παίξω με την κόρη μου στο θέατρο».