Κατερίνα Καινούργιου: "Μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς! Δεν θα τα καταφέρεις ποτέ"

Η εξομολόγηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου:

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της σημερινής (11/10) της εκπομπής, με αφορμή την καλεσμένη της. Συγκεκριμένα, στο πλατό βρέθηκε η Φαίη, λίγο μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor.

Η ίδια όμως κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα για το bullying που δέχτηκε μέσα στο The Bachelor από τις υπόλοιπες κοπέλες. Για αυτόν τον λόγο, η παρουσιάστρια θέλησε να της ανεβάσει την διάθεση και έτσι εξομολογήθηκε την άσχημη συμπεριφορά που είχε απέναντί της γνωστή κυρία της τηλεόρασης.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν ξεκίνησα, συγκεκριμένη γυναίκα και πάρα πολύ γνωστή, μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ”. Αυτή η γυναίκα τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ.

Αλλά έχω μάθει να αγαπάω τις άλλες γυναίκες και να μην ασχολούμαι».

Ενοχλήθηκε άσχημα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Εγώ κάνω την εκπομπή»

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο νέος συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, τον οποίο ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής, έκανε χαρακτηρισμούς που δεν της άρεσαν καθόλου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Βέβαια, επειδή είναι επαγγελματίας στη δουλειά της αρκέστηκε στο να του κάνει απλά μια παρατήρηση με σεβασμό και αγάπη, καθώς δεν θέλει στην εκπομπή της να υπάρχουν προβλήματα.

«Μάνο θα σε παρακαλούσα αυτή τη στιγμή να μη γίνει κανένας χαρακτηρισμός. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε υπουργός όχι πρωθυπουργός. Από εκεί και πέρα υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Θα μου επιτρέψεις επειδή εγώ κάνω την εκπομπή να μην υπάρχουν καθόλου χαρακτηρισμοί από συνεργάτες της εκπομπής, με πολλή αγάπη και σεβασμό στο λέω. Θέλω να είμαστε απόλυτα ακριβείς. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον Μάνο Μπανασάκη.