Πλακώθηκαν on air Τσουρός και Αλεξανδράκη - «Ήταν ακατάλληλο αυτό που έκανες...»

«Συγγνώμη, δεν ξέρω με ποιον μιλάω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλακώθηκαν on air Τσουρός και Αλεξανδράκη - «Ήταν ακατάλληλο αυτό που έκανες...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) στην εκπομπή Mega Καλημέρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη με τον γάμο της και αν τελικά πρόκειται να παντρευτεί την Πρωτομαγιά όπως είχε ανακοινώσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα. Γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην εκπομπή της Σταματίνας ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!”

Παιδιά φάρσα ήταν! Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τα λεγόμενά της αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν τον Κώστα Τσουρό ο οποίος δεν δίστασε να της τα πει ένα χεράκι στον αέρα της εκπομπής.

Η διαφωνία Τσουρού - Αλεξανδράκη στον αέρα του Mega

«Αν θες και τη δική μου άποψη ακατάλληλο ήταν και αυτό που έκανες εσύ, ενώ βοηθάς τους σεισμόπληκτους να πηγαίνεις να κάνεις πλάκα ότι παντρεύεσαι. Εννοώ ότι από τη στιγμή που ήθελες να μιλήσεις για τους σεισμόπληκτους…», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τότε του απάντησε: «Στον Μουτσινά βγήκα. Συγγνώμη, δεν ξέρω με ποιον μιλάω. Βγήκα σε μια χιουμοριστική εκπομπή, δε βγήκα στην εκπομπή της Τατιάνας».

«Άρα πως περιμένεις μετά να ασχοληθούμε με αυτό;», είπε ο Κώστας Τσουρός και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Τόσο κάψα για τον γάμο μου;».

«Αν θες τη δική μου άποψη, όχι καμία κάψα. Δε το συζητάω. Αυτό που μας δείχνεις εσύ σχολιάζουμε» απάντησε ο Κώστας Τσουρός και κάπου εκεί η Ελεονώρα Μελέτη έληξε τη συζήτηση για να μην προχωρήσει ο καυγάς.

«Γονάτισε για να μου κάνει πρόταση και νόμιζα ότι...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ και μέσα σε όλα αποκάλυψε για τον γάμο της που ετοιμάζεται να γίνει σε ένα μήνα από τώρα.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως θα παντρευτεί και το νυφικό της θα είναι έτοιμο σε περίπου ένα μήνα. «Δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα» είπε.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η αποκάλυψη ότι της έγινε πρόταση γάμου άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους τους followers της καθώς κανείς δεν ήξερε πως το μοντέλο τόσο καιρό ήταν μαζί με τον αγαπημένο της.

Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε πρόταση γάμου, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε ακόμα κλείσει ημερομηνία, αλλά θέλουμε εντός του επόμενου μήνα να γίνει. Το παιδί είναι στα άμεσα σχέδιά μας» αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος.

«Κουμπάρα μου θα είναι η παιδική μου φίλη, Χρυσηίδα, αλλά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το παλιό και νέο ημερολόγιο και πολύ αναστατώθηκα. Η Ιωάννα Τούνη θα μπορούσε να είναι κουμπάρα αλλά ήθελα ένα άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί».

«Ήμουν γυρισμένη αλλού και όταν γύρισα τον είδα να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Με το που βλέπω το κουτί κατάλαβα, αλλά δεν μου έκανε πρόταση. Πήγε να μου βάλει αμέσως το δαχτυλίδι και τον σταμάτησα. Του είπα “ώπα ρε κουμπάρε, δεν θα με ρωτήσεις και τίποτα;” ». Αποκάλυψε δε ότι τον σύντροφό της τον λένε Δημήτρη, ότι είναι πολύ καλός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και ότι μετά τον γάμο θα λέγεται «Δήμητρα Αλεξανδράκη Κων…».