Έκανε μπούκλες στον αέρα του Happy Day o Δημήτρης Παπανώτας

Το είδαμε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε μπούκλες στον αέρα του Happy Day o Δημήτρης Παπανώτας

Με αφορμή την εμφάνιση που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος στην κάμερα του Happy Day με μπούκλες στα μαλλιά, ο Δημήτρης Παπανώτας αποφάσισε να τον αντιγράψει και να δοκιμάσει στον αέρα της εκπομπής ένα νέο hairstyle.

Έτσι, μπήκε μέσα στο πλατό η κομμώτρια της εκπομπής και του έκανε μπούκλες τα μαλλιά σε ζωντανή σύνδεση, με τον ίδιο να δείχνει να το απολαμβάνει.

Όπως έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και οι συνεργάτες της, δε διστάζουν να τσαλακωθούν στον αέρα της εκπομπής. Έτσι και χθες (11/10), η παρουσιάστρια μιμήθηκε τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ on air.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στη θέση του, τα σχόλια που δέχθηκε από τους συνεργάτες του ήταν απλά απολαυστικά ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς «έλιωσε» από τα γέλια καθώς τον παρομοίασε με ένα πουλί με φτερωτό κεφάλι.

Το... σίριαλ της μπούκλας έκλεισε όταν στον αέρα της εκπομπής βγήκε και ο Τάκης Ζαχαράτος για να σχολιάσει την αντιγραφή του Δημήτρη Παπανώτα και χαρακτήρισε τον παρουσιαστή «γκόμενο».

Η Σταματίνα ξεκούμπωσε το πουκάμισο του Παπανώτα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/9) ο Πασχάλης. Ο τραγουδιστής επέλεξε να εμφανιστεί με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, κάτι που σχολίαστηκε από την παρέα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας διαφώνησε με την επιλογή αυτή του Πασχάλη, υποστηρίζοντας πως ούτε ο ίδιος δεν θα εμφανιζόταν ποτέ έτσι.

Για τον λόγο αυτόν, η Σταματίνα δεν δίστασε να... του ξεκουμπώσει on air το πουκάμισο, προκειμένου να του εξηγήσει ότι δεν είναι το ίδιο, μιας και εκείνος έχει τρίχες.