Ασύλληπτο περιστατικό στο Happy Day - Η Τσιμτσιλή μιμήθηκε τον Ντόναλντ Ντακ

Με κέφια το πρωί της Δευτέρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στο Happy Day - Η Τσιμτσιλή μιμήθηκε τον Ντόναλντ Ντακ

Τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου στο Dot σχολίασε μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων αποφάσισε να διασκεδάσει τους τηλεθεατές της, κάνοντας μία μίμηση με τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε πως ήταν η φωνή του Ντόναλντ και μίλησε για την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση που του έκανε η Disney.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να κάνει κι εκείνη με τη σειρά της τη μίμηση και το αποτέλεσμα ήταν απλά απολαυστικό.

Η μίμηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποθέωσε την Ναταλία Γερμανού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 10/10. Μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για την καθημερινή της εκπομπή στον ALPHA, «Happy Day» αλλά και για την καθημερινότητά δίπλα στον Θέμη Σοφό.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχτηκε την στάση της Ναταλίας Γερμανού η οποία απάντησε on air με χιούμορ στον Δημήτρη Παπανώτα μετά τις ατάκες για τον φωτισμό στο πλατό της εκπομπής της.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού απάντησε πως: «Δεν έχει άδικο ο Παπανώτας. Ότι δουλεύουν τρία εργοστάσια ηλεκτροδότησης για να βγει η εκπομπή, δεν έχει άδικο ο Δημήτρης. Δεν λέει ψέματα».