«Νόμιζα ότι το Big Brother ήταν ο πάτος, αλλά τελικά είναι το The Bachelor»

«Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου η τηλεόραση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Νόμιζα ότι το Big Brother ήταν ο πάτος, αλλά τελικά είναι το The Bachelor»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Σταύρος Νικολαΐδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στο επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης φέτος, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στα ριάλιτι, όπως το The Bachelor και το Big Brother.

To The Bachelor είναι ένα ριάλιτι που ανά καιρούς έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί celebrities έχουν βγει να σχολιάσουν το νέο αυτό φαινόμενο στην ελληνική τηλεόραση και οι περισσότεροι δεν το έχουν κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη για το The Bachelor και το Big Brother

«Είμαι εναντίον των ριάλιτι. Για το The Bachelor δεν το συζητάω, είναι ο πάτος. Είναι ο πάτος το The Bachelor. Νόμιζα ότι ο πάτος είναι το Big Brother. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου η τηλεόραση και χαίρομαι που φέτος δεν πάει τόσο καλά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν από τις καλές περιπτώσεις, ήταν καλός. Μπορώ να σου πω καλύτερος και από κάποιους ηθοποιούς», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Αποχωρεί η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor;

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το The Bachelor 2 και την Τετάρτη 13/10 θα επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Σε ακόμη ένα επεισόδιο λοιπόν θα γίνει χαμός, όπως είδαμε και από το trailer. Οι τσακωμοί γίνονται όλο και πιο έντονοι, λόγω του ότι όσο περνάνε οι τελετές των ρόδων, μειώνονται οι ευκαιρίες τους για να διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά.

Δυο ωστόσο είναι τα γεγονότα που θα κεντρίσουν περισσότερο το ενδιαφέρον! Αρχικά μια βόλτα για extreme sport παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, αφού ακούμε τον εργένη να λέει πως τελειώνει η βενζίνη την ώρα που ακόμη βρίσκονταν ψηλά στον αέρα.

Λίγο αργότερα θα δούμε μια πολυσυζητημένη παίκτρια να δηλώνει στην κάμερα πως... θέλει να αποχωρήσει. Ο λόγος για την Αθηνά New York. Η πίεση είναι μεγάλη μέσα στην βίλα το τελευταίο διάστημα μιας και οι κοπέλες λιγοστεύουν, ωστόσο, δεν νομίζουμε τελικά να αποχωρήσει.

Βέβαια, στον τελικό σίγουρα δεν θα είναι, καθώς άλλα ονόματα έχουν βγει πως θα βρίσκονται στην τελική τριάδα!