«Ήμασταν μαζί με τον Mad Clip στο γάμο πριν το δυστύχημα»

«Ήταν έξω καρδιά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμασταν μαζί με τον Mad Clip στο γάμο πριν το δυστύχημα»

Ο Αντώνης Δημητριάδης και η Κόνι Μεταξά μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, με αφορμή το MEGA STAR που θα παρουσιάσουν και κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

«Νιώθω παράξενα που παρουσιάζω το MEGA STAR. Τόση πολλή ευθύνη δεν είχα ξανά. Έχω άγχος, αλλά δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, θα έρθει σιγά σιγά… Έλειπα από την Ελλάδα όταν έπαιζε το MEGA STAR, άλλά η Ναταλία Γερμανού μου έδωσε την ευχή της», δήλωσε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Δημητριάδη για την οικογένεια του και τον Mad Clip

«Η κόρη μου με βλέπει στην τηλεόραση και λέει “μπαμπάς, μπαμπάς, MEGA SΤΑR ξεκινάει!”. Η κόρη μου είναι 4,5 χρονών και μου διαλέγει ρούχα που θα βάλω. Κάνει παρέα με την κόρη του Αντώνη Ρέμου».

Όσον αφορά τον θάνατο του Mad Clip: «Ήμασταν μαζί στο γάμο πριν το δυστύχημα. Ήταν έξω καρδιά… δεν θέλω να φανταστώ τι είχε να προσφέρει ακόμα».

Φρίκη προκαλεί η έρευνα για την σοκαριστική φωτογραφία από το νεκροτομείο - Που εστιάζονται οι υποψίες;

Φρίκη προκαλεί η φωτογραφία που έχει διαρρεύσει με τον γνωστό τράπερ, Mad Clip από το νεκροτομείο. Να θυμίσουμε πως ο καλλιτέχνης έχασε την ζωή του πριν από λίγο καιρό μετά από τροχαίο που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου νεαρού έχει ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή Live News, ο πατέρας του έχει κινήσει νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που την τράβηξε.

Επιπλέον, η φωνογραφία τραβήχτηκε πριν την εξέταση του ιατροδικαστή και πριν επιληφθούν οι υπάλληλοι του νεκροτομείου. Έτσι οι υποψίες εστιάζονται στα ένδεκα γραφεία τελετών των οποίων οι υπάλληλοι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο νεκροτομείο για άλλες σωρούς.