Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε ανοιχτά για τον Eκατομμυριούχο - «Στα τρία χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1...»

«Θέλω πολύ να το κάνω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε ανοιχτά για τον Eκατομμυριούχο - «Στα τρία χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν τελικά θα είναι ο παρουσιαστής του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξήγησε πως μέχρι στιγμής το κόνσεπτ που προχωράει είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ ο «Εκατομμυριούχος» βρίσκεται προς το παρόν στον πάγο.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Εκατομμυριούχο

«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά με ευχαριστεί. Το απολαμβάνω. Δεν ξέρω πόσοι μνηστήρες προέκυψαν για τον "Εκατομμυριούχο". Το ξέθαψα το παιχνίδι αυτό για να εξηγήσω ότι θέλω πολύ να το κάνω.

Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να συμβεί. Δεν ήταν να γίνουν όλα τα παιχνίδια τώρα. Δεν θα γινόταν τώρα και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και ο “Εκατομμυριούχος”.

Εγώ θεωρούσα ότι στα τρία χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1, με το συμβόλαιό μου, είχα βάλει μέσα, ότι θα ήθελα αυτά τα δύο προγράμματα αν γίνουν στην Ελλάδα να έχω μια οψιόν… Η συζήτηση έχει μείνει στο ότι θα το παρουσιάσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Λίγα λόγια για τον «Εκατομμυριούχο»

Το Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων, βασισμένο στο βρετανικό Who Wants to be a Millionaire, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 στο Mega Channel. Το 2010, ο Εκατομμυριούχος επιλέχθηκε ως το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στα 20 χρόνια του Mega. Το παιχνίδι γυριζόταν στα studios Καραμάνου, στους Αγίους Αναργύρους.

Το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες εντός της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1, και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.Ο παρουσιαστής και το μέγιστο προσφερόμενο χρηματικό έπαθλο έπαθλο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστά.