Σοκαρισμένη η Κατερινα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Τι ντροπή είναι αυτό»

«Τι αυθάδεια και βωμολοχία», δεν μπορούσε να πιστέψεις αυτά που άκουγε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαρισμένη η Κατερινα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA - «Τι ντροπή είναι αυτό»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα στον ALPHA. Η παρουσιάστρια, προβάλλοντας και βλέποντας το απόσπασμα από το χθεσινό 11/10 επεισόδιο του GNTM 4, στο οποίο η Άννα μιλάει με πολύ άσχημα λόγια στην κάμερα για συμπαίκτη της, σοκαρίστηκε με τα όσα άκουγε.

Το επίδοξο μοντέλο ξεκίνησε να βρίζει μπροστά στην κάμερα χωρίς να την νοιάζει, με εκφράσεις πάρα πολύ άσχημες και χυδαίες. Τα μπιπ που είχαν βάλει στο μοντάζ ήταν πάρα πολλά, αλλά μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι ακριβώς έλεγε.

«Η Άννα είναι 19 χρονών, κορίτσι και βγαίνει και χρησιμοποιεί αυτό το απαίσιο λεξιλόγιο. Τι ντροπή είναι αυτό; Τι αυθάδεια και βωμολοχία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει στα αυτιά της.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Αυτά είπε η παίκτρια του GNTM 4 και άφησαν άφωνη την Καινούργιου

Γεμάτες βρισιές ήταν οι δηλώσεις της Άννας στην κάμερα του GNTM 4 και αφορμή στάθηκε ο Βασίλης, που ήταν στις τρεις χειρότερες φωτογραφίες.

Η παίκτρια εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που στο τέλος του επεισοδίου ξεκίνησε να βρίζει: «Εμένα στα α…α μου, είμαι η πιο ντόμπρα εκεί πέρα. Δεν με ενδιέφερε. Μου έλεγαν μ…α τα παιδιά γιατί τα είπες, αφού ήταν πίσω από τις κάμερες. Στα α…α μου αν ήταν από πίσω. Είναι ένα παιδί που πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ λέει ότι θέλει να αποχωρήσει. Λέω χαζό είναι; Αφού θέλει, γιατί δεν αποχωρεί τώρα; Ούτε καν α…α έχει. Αν είχε έστω ένα γραμμάριο, θα έβγαινε και θα έλεγε ότι το έχω σκεφτεί έστω μία φορά. Με έβγαλε ηλίθια εκεί πέρα μπροστά» είπε.