GNTM 4 - highlights 11/10: Η πρώτη κόντρα, τα "καρφιά" και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 11/10: Η πρώτη κόντρα, τα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 11/10 επεισόδιο του GNTM 4, καθώς εκτός από επικές σκηνές στην φωτογράφιση, δημιουργήθηκε η πρώτη κόντρα, ενώ τα "καρφιά" ήταν πολλά. Ποιος δεν τα κατάφερε και αποχώρησε;

Αυτά είναι τα 11/10 highlights του GNTM 4

"Στις κάμερες είναι μια χαρά και από πίσω..." - Ξέσπασε ο Ντίνος

Με μπηχτές και σπόντες ξεκίνησε το (11/10) επεισόδιο του GNTM 4. Συγκεκριμένα, ο Ντίνος τα έβαλε με τους "Quadrifoglio", λίγες μέρες πριν την είσοδό τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, το επίδοξο μοντέλο αποκάλυψε πως όταν είναι ανοιχτές οι κάμερες πάντα λένε τα καλύτερα για τους άλλους και θέλουν να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο, ωστόσο όταν αυτές κλείνουν, αρχίζουν οι βρισιές, οι σπόντες και τα κραξίματα προς στους άλλους. Στο μεταξύ, η Βίκυ Καγιά πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε στο ριάλιτι μοντέλων.

C

Ξέσπασε η πρώτη κόντρα στο σπίτι - Στα "μαχαίρια" Θάνος και Βασίλης

Μπορεί να είναι μόλις μερικές μέρες μέσα, ωστόσο οι πρώτες κόντρες και εμπάθειες φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει. Ο λόγος για τον Θάνο και τον Βασίλη (που φημολογείται ότι βρίσκεται εκτός παιχνιδιού)

Συγκεκριμένα, ο πρώτος, σε συζήτησή του με την Ραφαέλα και την Όλγα, αποκάλυψε πως άκουσε δύο φορές τον Βασίλη να λέει αρνητικά πράγματα για εκείνον, χωρίς καν να έχει κάποιο λόγο και φυσικά όχι μπροστά του αλλά πισώπλατα.

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Θάνο και μάλιστα ανέφερε πως πλέον πιστεύει πως έχει κάτι προσωπικό μαζί του και πως σκοπεύει να τον πιάσει να μιλήσουν.

Σε αυτούς τους παίκτες μοίρασε τα disadvantage ο Ναπολέων

Την πρώτη δοκιμασία μετά τα makeover τους έκαναν στο (11/10) επεισόδιο οι παίκτες. Ο Ναπολέων ήταν ο νικητής της προηγούμενης φωτογράφισης, οπότε είχε και το "πάνω χέρι".

Συγκεκριμένα, η αποψινή φωτογράφιση είχε να κάνει με ρυθμό και μουσική, κάτι που ευνόησε αρκετούς παίκτες, μιας και πολλές από τις κοπέλες είναι χορεύτριες. Ωστόσο, φόβισε άλλους, μιας και όπως είπαν έχουν.. τσακωθεί με τον ρυθμό!

Οι κριτές λοιπόν ανακοίνωσαν τα disadvantage στους κριτές και κυρίως στον Ναπολέων, ο οποίος θα έκρινε ποια δύο ζευγάρια θα είχαν την ατυχία να το πάρουν ενώ για παρτενέρ του είχε διαλέξει την Ραφαέλα.

Τελικά, ο Θοδωρής και ο Στυλιανός αλλά και η Άννα με τον Ντίνο ήταν οι παίκτες που διάλεξε ο Ναπολέων, οι οποίοι θα είχαν λιγότερο χρόνο να φωτογραφηθούν. Στην συνέχεια, όρισε και τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία

Η κριτική για την φωτογράφιση των παικτών ξεκίνησε και οι διαγωνιζόμενοι ήταν έτοιμοι να ακούσουν πως τα πήγαν αλλά και ποιος είχε την καλύτερη και χειρότερη φωτογραφία.

Ως επί το πλείστον, η επίδοση των παικτών ήταν αρκετά καλή μιας και η φωτογράφιση ήταν σχετικά εύκολη. Πολλοί λοιπόν ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν τους κριτές και δυσκολεύτηκαν να διαλέξουν τον διαγωνιζόμενο που θα έπαιρνε στη δουλειά.

Τελικά, η Ειρήνη ήταν η παίκτρια που είχε την καλύτερη φωτογραφία ενώ αμέσως μετά ήταν ο Γιάννης!

Ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμα μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (11/10). Οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν και να χορέψουν σε ξέφρενους ρυθμούς, όχι μόνοι τους, αλλά σε ζευγάρια, τα οποία όρισε ο Ναπολέων μιας και είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία.

Τα επίδοξα μοντέλα λοιπόν έφτασαν στο πλατό έτοιμα να ακούσουν τα αποτελέσματα. Την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Ειρήνη ενώ οι τρεις τελευταίοι ήταν ο Θοδωρής, ο Ηλίας και ο Βασίλης.

Οι παίκτες επέλεξαν να σώσουν τον Θοδωρή και έτσι οι κριτές είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στον Βασίλη και τον Ηλία. Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Ηλίας, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και σύμφωνα με πολλούς παίκτες αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν ο Βασίλης, καθώς πολλές φορές έχει πει πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ φημολογείται μάλιστα ότι βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού.

TAGS