Νέος έρωτας στο J2us - Ο Τζέιμς Καφετζής με την...

Αποκάλυψη! Δεν σας πάει το μυαλό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέος έρωτας στο J2us - Ο Τζέιμς Καφετζής με την...

Στην Super Κατερίνα βγήκε το πρωί της Τρίτης 12/10 η Ειρήνη Παπαδοπούλου για να μιλήσει προφανώς για το J2us που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης φέτος κι έκανε μια... εξτρά αποκάλυψη για έναν νέο έρωτα που βρίσκεται στα σκαριά!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ειρήνη στο show είναι ταίρι με τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος παρά την δικαστική διαμάχη που έχει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ πόσα λεφτά του ζητάει) φαίνεται να... βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας διαγωνιζόμενης.

Ο Τζέιμς Καφετζή και η Ελένη Βουλγαράκη

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η ίδια η Ειρήνη τα δυο παιδιά, ο Τζέιμς και η Ελένη Βουλγαράκη έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Περνάνε αρκετές ώρες μαζί στις πρόβες και δείχνουν να έχουν πολύ χημεία. Ο Τζέιμς, μάλιστα, όταν βρίσκεται η Ελένη στον χώρο δεν ξεκολλάει.

Η Παπαδοπούλου είπε και πολλά άλλα που μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Ποια είναι η Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη μεγάλωσε στην Καστοριά, σπούδασε Νοσηλευτική στη Λάρισα, έκανε την πρακτική της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και εκεί αποφάσισε να μην ξαναφορέσει τη λευκή στολή του νοσηλευτή, όταν ένας ασθενής πέθανε μπροστά της, όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της. Μετρά αρκετά χρόνια στο μικρόκοσμο της TV, καταφέρνοντας να γίνει γνωστή ως κορίτσι του MAD. Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η Ελένη Βουλγαράκη είναι από τις παρουσίες που δεν περνούν απαρατήρητες ούτε στη τηλεόραση, ούτε στο Instagram.

Η ίδια, όπως και οι περισσότερες τηλεπερσόνες αρέσκονται στο να ποζάρουν, ενίοτε αισθησιακά και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media. Μια από αυτού του είδους τις εικόνες πόσταρε και στο λογαριασμό της στο Instagram η Ελένη Βουλγαράκη η οποία πόζαρε με μπικίνι και μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της. Μετρώντας περισσότερους από 47.000 followers, με προσωπικό στυλ, καλοσχηματισμένο κορμί και φυσική ομορφιά, καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της ανάρτηση.