Τζέιμς Καφετζής: «Το ποσό που μου ζητάνε είναι 100.000 ευρώ. Με την Acun Medya ήρθαμε σε ρήξη όταν..»

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και τα έβγαλε όλα στην φόρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: «Το ποσό που μου ζητάνε είναι 100.000 ευρώ. Με την Acun Medya ήρθαμε σε ρήξη όταν..»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε σε όλα, ενώ δεν δίστασε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Medya, λόγω της συμμετοχής του στο J2US.

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Καφετζή για το εξώδικο και την ρήξη στη σχέση του με την Acun Medya

«Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα.

Μας κάλεσε ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

Το Πρωινό κατακεραύνωσε τον Τζέιμς Καφετζή

Χαμός επικράτησε στο Πρωινό, μετά από μερικές δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή στον δημοσιογράφο της εκπομπής Γρηγόρη Μπάκα. Συγκεκριμένα, τον συνάντησε στο δρόμο, ωστόσο όταν τον πλησίασε και ξεκίνησε τις ερωτήσεις, εκείνος μια του απαντούσε και μια του έλεγε συγγνώμη πρέπει να φύγω.

O δημοσιογράφος έφτασε στο σημείο να τον ακολουθήσει με τα πόδια, καθώς είχε μπει στο αμάξι του, είχε βάλει μπροστά και συνέχιζε να μιλά στο μικρόφωνο εν κινήσει.

«Τα έχω πει όσα έγιναν… Αυτό που ακούτε. Έχει γίνει εξώδικο, το συμβόλαιο είναι για τρία χρόνια και πρέπει να πάρω έγκριση για οτιδήποτε. Είναι φιλανθρωπικό το J2US και ίσως αυτό να είναι οκ», είπε αρχικά ερωτηθείς για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Media.

«Εγώ θα είχα φύγει. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει, είναι σαφές, σε σνόμπαρε πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος «Αυτή είναι η αλήθεια. Η χυλόπιτα του Τζέιμς στον Μπάκα είναι το θέμα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά που προσπάθησε να τον δικαιολογήσει «Ένας άνθρωπος ο οποίος απαντάει με μια πρόταση που, όσο μπορεί, έχει ρήμα, υποκείμενο, αντικείμενο σημαίνει ότι θα ήθελε να σου μιλήσει. Διαφορετικά λες «ναι», «όχι», «ευχαριστώ πολύ, φεύγω». Παράλληλα όμως, όταν κάνει και άλλες δράσεις, δείχνει ότι είναι πάρα πολύ άνετος και μπορεί να διαχειριστεί και έναν δημοσιογράφο που τον κυνηγάει. Για μένα εκ των υστέρων, δεν θα το κρίνω αρνητικά, βγαίνει μια αμηχανία και μια ανασφάλεια».

Όλη λοιπόν η ομάδα, εκτός της Φαίης Σκορδά τον κατακεραύνωσαν, με το πάνελ να αναφέρει πως ο Τζέιμς δεν σεβάστηκε τον δημοσιογράφο, ενώ το σταριλίκι ήταν εμφανές.