Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει αγωγή κατά του Τζέιμς Καφετζή - Απαντάει με εξώδικο ο πρώην παίκτης του Survivor 4

Και ο πόλεμος συνεχίζεται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει αγωγή κατά του Τζέιμς Καφετζή - Απαντάει με εξώδικο ο πρώην παίκτης του Survivor 4

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε η συμμετοχή του Τζέιμς Καφετζής στο J2US, μιας και λίγο πριν την πρεμιέρα, έλαβε εξώδικο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί επειδή όπως ισχυρίζεται καταπάτησε τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει όταν μπήκε στο Survivor 4.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό από τον νεαρό διοργανωτή πάρτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret, ο Τζέιμς σκοπεύει να περάσει στην αντεπίθεση, ενώ ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται να του κάνει αγωγή.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Τζέιμς Καφετζή και του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret στα Παραπολιτικά, οι σχέσεις του πρώην παίκτη του Survivor και του Τούρκου παραγωγού βρίσκονται σε τεντομένω σχοινί.

Αυτές τις ημέρες θα σταλεί αγωγή στο Τζέιμς Καφετζή με την αιτιολογία ότι αθέτησε την συμφωνία και τους όρους της, μετά από την συμμετοχή του στο Survivor.

Ο Τζέιμς Καφετζής καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των πολλών χιλιάδων ευρώ, που θα τον αναγκάσει να δώσει την δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, θα απαντήσει με εξώδικο στις απαιτήσεις του Τούρκου παραγωγού, θα εξηγήσει και τον λόγο, που αποχώρησε νωρίτερα από το Survivor αλλά και γιατί οι επόμενες κινήσεις του θα είναι καθ’ όλα νόμιμες.

Τζέιμς Καφετζής Ατζούν Ιλιτζαλί εξώδικο

Η αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή στο εξώδικο του Ατζούν

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως η Acun Media, έστειλε εξώδικο στον Τζέιμς Καφετζή λόγω της συμμετοχής του στο J2us. Καθώς μην ξεχνάμε πως όλοι οι παίκτες έχουν συμβόλαιο με την εταιρία του τούρκου παραγωγού η οποία διαρκεί 6 μήνες.

Μπορεί μέχρι να βγει το live να μην γνωρίζαμε αν τελικά θα ανέβει στην σκηνή και θα τραγουδήσει ή όχι, ωστόσο πήρε κανονικά το μικρόφωνο και του έδωσε να καταλάβει.