Μπήκε χειρουργείο πρωταγωνίστρια του Σασμού

Η αποκάλυψη που έκανε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπήκε χειρουργείο πρωταγωνίστρια του Σασμού

Πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός, που σήμερα μέσα από την συχνότητα του ALPHA θα δείξει ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, μπήκε χειρουργείο πριν μερικά χρόνια, όμως τώρα έκανε την αποκάλυψη για τα όσα έζησε.

Ο λόγος για την Δανάη Παππά, η οποία θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να κάνει ένα Q&A απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Σε μια λοιπόν ερώτηση, αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια έπαθε ρήξη μηνίσκου, που αποτελεί έναν από τους πιο συχνούς τραυματισμούς στο γόνατο. Αν λοιπόν, η ρήξη έχει ήπια συμπτώματα συστήνεται συντηρητική προσέγγιση με ξεκούραση, παγοθεραπεία και ελαστική επίδεση, όμως, η ηθοποιός χρειάστηκε να σε κάνει χειρουργείο, καθώς, όπως ανέφερε, δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Η ανάρτηση της Δανάης Παππά από τον Σασμό για το χειρουργείο της

Δανάη Παππά χειρουργείο

Λίγα λόγια για την Δανάη Παππά

Στις αρχές του 2017 έγινε γνωστό πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά της Βάνας Δημητρίου Το Τατουάζ, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Μέσω της σειράς έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έχοντας τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο της σειράς, αυτόν της Άννας Ραζή.

.Στη σειρά συμπρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων για δύο σεζόν μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο, την Εβελίνα Παπούλια, τη Μυρτώ Αλικάκη και την Κοραλία Καράντη. Το 2018 και το 2019 συμμετείχε ως τραγουδίστρια στον ετήσιο θεσμό μόδας και τραγουδιού MadWalk - The Fashion Music Project, την πρώτη χρονιά συνεργαζόμενη με τον Αναστάσιο Ράμμο για την εταιρεία Noxema και τη δεύτερη, μαζί με τους Barrice, Christopher Vee και Natasha Kay για την σχεδιάστρια Celia Kritharioti.

Τον Μάιο του 2019 ανακοινώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας της με τους συντελεστές του Τατουάζ στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις. Εκεί είχε το ρόλο της Ρωξάνης Δημοπούλου, έναν από τους βασικούς της σειράς. Τον Ιούνιο του 2020 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη σειρά ολοκληρώνοντας την παρουσία της στις αρχές του δεύτερου κύκλου, τον Οκτώβριου του ίδιου έτους, κι έπειτα από 250 επεισόδια.

Τον Μάιο του 2021 επέστρεψε τηλεοπτικά κάνοντας μία guest εμφάνιση στο επεισόδιο "Περί γάμου" της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 Η τούρτα της μαμάς των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Το 2021 - 2022 θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Θεοδώρας στη νέα δραματική σειρά του Alpha Σασμός