Σασμός: Σε κατάσταση σοκ η εγκυμονούσα Στέλλα - Η μεγάλη αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω

Ραγδαίες εξελίξεις στο αποψινό 12/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Σε κατάσταση σοκ η εγκυμονούσα Στέλλα - Η μεγάλη αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω

Μετά τα όσα συνέβησαν εχθές, απόψε 12/10, στο εικοστό τρίτο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος.

Τι θα δούμε απόψε 12/10 στον Σασμό

Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο. Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή.

Θρήνος! Η Στέλλα αποβάλει το μωρό του Αστέρη

Σασμός Στέλλ αποβολή

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μια αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση. Η Αργυρώ έχει ενοχές, δεν μπορεί άλλο να παίζει θέατρο, αλλά και η Στέλλα δεν πιστεύει τίποτα από όσα της λέει. Ετσι αποφασίζει να την παρακολουθεί και δεν αργεί η στιγμή που τους βλέπει μαζί με τον Αστέρη και μάλιστα τους φωτογραφίζει. Παίρνει τα αποδεικτικά στοιχεία και τις φωτογραφίες και απειλεί τον Αστέρη: «Αυτές θα τις στείλω στη μάνα σου, για να δει με ποια είσαι. Απλά θα της μιλήσω για τη νέα σου σχέση», του λέει και αυτός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καλμάρει: «Στέλλα, γιατί το κάνεις αυτό; Εσύ δεν είσαι σαν τις άλλες γυναίκες. Γιατί πέφτεις τόσο χαμηλά;».

Η Καλλιόπη, από την άλλη, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της, αλλά δεν θα προλάβει γιατί αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί. Η Στέλλα απογοητευμένη και θολωμένη με όλη αυτή την κατάσταση, όπως θα δούμε αργότερα, θα έχει ένα ατύχημα που δεν θα της στοιχίσει βέβαια τη ζωή της, αλλά εξαιτίας αυτού θα χάσει το μωρό.